Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michal Bragagnolo zaujal muzikálové diváky, a hlavně divačky zejména díky roli milovníka Raoula ve Fantomovi opery. Právě na prknech divadla GoJa Music Hall se potkal i se svojí osudovou láskou, kolegyní Denise Wich.

Po téměř čtyřech letech vztahu svoji lásku zpečetili hned dvěma svatbami. První byla duchovní, na druhé, na Karlštejně, je oddával tamní místostarosta a producent Janis Sidovský.

A když už dvě svatby, tak i dvě svatební cesty. "Na té první jsme byli na Korfu, tahle druhá už je napůl pracovní," upřesnili novomanželé, s nimiž jsme se vypravili do hotelu v tuniské Súse, odkud Michal vyjížděl na různé natáčecí lokace v bližším i vzdálenějším okolí. Jeho oddávající Janis Sidovský sem totiž vzal pěvecké seskupení 4 Tenoři, jehož je Michal součástí, aby tady natočili videoklip k písni Mně sílu dáš.

Denise aspoň zastoupila garderobiérku a Michala při natáčení obskakovala. "Dělám to ráda, přece si nelehnu k bazénu. Míša je moc hodnej a taky mi pomáhá, když je potřeba. A je to tady moc krásné. Když jsme přijeli a poprvé jsme si sedli na večeři, tak jsem se tam rozbrečela," svěřila mladá paní.

Pokud jde o budoucnost, se zakládáním rodiny novomanželé ještě počkají. Michalovi je devětadvacet, Denise teprve jednadvacet a chystá se ještě studovat ekonomii na vysoké škole. Teď je na řadě bydlení. Ostatně na šňůře se 4 tenory si Michal vydělá víc než třeba v Národním divadle, kde také zpívá v opeře.

"Na bydlení už se pracuje. Máme dvougenerační baráček v Čakovicích, takže tam děláme ve druhém patře samostatnou bytovou jednotku. Hodně toho zvládnu udělat i sám," prozradil Michal, že za jeho svaly nestojí ani tak dřina ve fitku, jako spíš tahání cihel a pytlů s cementem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám