Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Coco Austin (45) se fanouškům na Instagramu pochlubila snímky, jak během soukromého letu kojí svou dceru Chanel (3). Přestože dceři budou za dva měsíce čtyři roky, Coco se svěřila, že ji bude velmi mrzet, až Chanel z kojení vyroste.

„Mám s kojením neuvěřitelné zkušenosti,“ rozepsala se manželka rappera Iceho-T v popisku fotek. „Měla jsem s tím během prvního týdne potíže a skoro jsem to vzdala. Rodina mi ale poradila, abych vydržela. O téměř čtyři roky později chce Chanel stále prso.“

Doplnila, že dcera samozřejmě konzumuje i normální stravu, ale kojení ji uklidňuje, především pak před spaním. „Zatím z toho nevyrostla, ale jednou to přijde a bude to hodně smutné. Všechny kojící matky jistě vědí, o čem mluvím,“ nechala se slyšet majitelka poprsí číslo pět.

Coco se považuje za zastánkyni kojení a nabádá maminky na sociálních sítích, aby své ratolesti kojily, jak dlouho chtějí. Společné momenty s dcerou si užívá i proto, že už s manželem další děti neplánují.

„Chtěla jsem vždycky jenom jedno dítě a hrozně ho rozmazlit. Přála jsem si dceru, tak jsem spokojená,“ svěřila se modelka už v minulosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám