Hlavní obsah

Jennifer Lopezová v šatech značky Versace zaplavila internet

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní návrhářce Donatelle Versace se opět povedlo šokovat. Do své přehlídky v rámci Milánského týdne módy si přizvala zpěvačku Jennifer Lopezovou, která doslova roztancovala všechny přítomné. Za melodie své vlastní písně se po mole navíc prošla v obdobě ikonických „Jungle“ šatů, které si poprvé oblékla již v roce 2000.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Jennifer Lopezová

Článek

Donatella Varsace je nejen jednou z nejznámějších módních návrhářek současnosti, ale také vizionářkou a milovnicí dobré show.

V roce 2017 se jí povedlo dostat na svoji přehlídku téměř všechny důležité topmodelky 90. let v čele se Cindy Crawfordovou, Naomi Campbellovou, Claudií Schifferovou, Carlou Bruniovou i Helenou Christensenovou a módní svět si pomyslel, že tuhle podívanou už jen tak nepřekoná.

Foto: Profimedia.cz

Lopezová byla hvězdou přehlídky.

Nebyla by to ale Donatella, kdyby neposunula svoji laťku ještě o něco málo výš. V rámci letošního Milánského týdne módy totiž představila kolekci značky Versace pro období jaro/léto 2020, která vznikla na počest ikonickým „Jungle dress”, tedy šatům s potiskem exotických palem, které Donatella poprvé představila již v roce 2000.

Právě Jungle dress byly jedním z prvních návrhářčiných úspěchů po tragické smrti jejího bratra a zakladatele značky Gianni Versaceho. Vynesla je tehdy nejen modelka Amber Vallettaová, zpěvačka Geri Halliwellová, ale i samotná Donatella.

Největší úspěch ale vyvolaly, když si je v roce 2000 oblékla Jennifer Lopezová na předávání cen hudební stanice MTV. Šaty doslova „zlomily” internet. Byly natolik vyhledávané, že se na základě toho společnost Google rozhodla prohlížeč obohatit o samostatné vyhledávání obrázků s názvem Google Image.

Foto: Profimedia.cz

Téměř identické šaty oblékla již v roce 2000.

Ale zpátky do současnosti. Ačkoliv se přehlídka nesla ve znamení džungle, návrhářka do své kolekce zahrnula i klasičtější modely bez potisků palem, které předvedly nejvyhledávanější modelky současnosti v čele s Gigi Hadidovou, Kendall Jennerovou či Kaiou Gerberovou.

Odvážný model, který připomínal kostým tanečnic z karnevalu v Riu, pak vynesla návrhářčina blízká přítelkyně, ruská modelka Irina Shayková. To nejlepší si ale Donatella schovala na závěr.

Přehlídku totiž uzavřela samotná Jenifer Lopezová, která na sobě měla téměř totožné šaty, které oblékla v roce 2000. Zpěvačka, která před nedávnem oslavila padesátku, pak doslova zaplavila sociální sítě a všem dokázala, že věk je jenom číslo.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky Gigi Hadidová, Kendall Jennerová, Kaia Gerberová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Irina Shayková

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Módní inspirace: Minikabelky

Nevejde se do nich ani větší chytrý telefon, přesto je návrháři chrlí do oběhu již druhým rokem. Řeč je o minikabelkách. Ty totiž zcela nahradily velké tašky,...

Výběr článků

Načítám