bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hallův agent a Devils jsou v úzkém kontaktu ohledně nové smlouvy

25. září 2019, 17:00

Ondřej Mach

Taylor Hall a New Jersey Devils jsou zase o něco blíž novému kontraktu. Hráčův agent Darren Ferris a generální manažer Ray Shero měli o víkendu schůzku, na které došlo k mírnému posunu. Informaci přinesl Darren Dreger z portálu TSN.

Když se v červnu objevily spekulace, že se Hallovi do podpisu dvakrát nechce (psali jsme zde), Ray Shero i jeho agent je rázně odmítli. „Nebudu o tom mluvit, protože je to všechno vymyšlené. Chovám k našim jednáním a k zástupcům Devils respekt, a proto na takovéto věci vůbec nebudu reagovat,“ uvedl tehdy Ferris.

Nyní to vypadá, že mezi oběma stranami došlo k průlomu. „Vím, že měli schůzku a šlo to dobře. Na obou stranách je zájem,“ těší Halla. „Zatím ale nemáme žádná čísla nebo termín, takže nemohu říct, že by něco bylo blízko.“

Sedmadvacetiletému útočníkovi po sezoně vyprší sedmiletá smlouva, kterou podepsal ještě s Edmontonem v roce 2012. Dres Ďáblů obléká od léta 2016, kdy zamířil na východ výměnou za Adama Larssona.

„Jsem šťastný, že dialog probíhá. Myslím, že je to pro všechny důležité. Můj agent a Ray mají dobrý vztah, takže uvidíme, jak to půjde,“ pokračuje vítěz Hart Trophy za ročník 2017/18.

Podle Darrena Dregera z TSN by mohl mít progres v jednání několik důvodů. „Musíte mít na paměti, že se vrací po zranění. Způsob, jak s ním organizace zacházela byl od začátku do konce velmi profesionální. Navíc se mu líbí, jak Shero přes léto posílil,“ zmiňuje Dreger v pořadu Insider Trading.

Hallův agent se rozhodl k situaci nevyjadřovat. „S Rayem nadále vedeme smysluplné diskuse. Bylo by však předčasné něco říkat. Se vší úctou to nemohu komentovat,“ napsal Ferris serveru nhl.com v textové zprávě.

„Ani s jedním se nemám sejít, takže pro mě jsou to informace z druhé ruky,“ doplnil Hall.

Rodák z Calgary se momentálně zotavuje z těžkého zranění kolene, které jej vyřadilo z většiny loňského ročníku. V pátek nastoupil po téměř devíti měsících do přípravného klání proti Rangers a blýskl se gólem a nahrávkou.

„Cítil jsem se docela dobře,“ komentoval svůj návrat. „V určitých chvílích to nebylo ono, ale bylo dobré hned získat pár bodů.“

Základní část NHL pro jeho mužstvo začíná 4. října utkáním proti Winnipegu.  

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.