"Home Theater Gold Award" IFA-PTIA 2019 pro TCL X10 Mini LED

Společnost TCL, s vedoucím postavením na trhu spotřební elektroniky a druhý největší světový výrobce televizorů, si z veletrhu IFA 2019, který se konal na začátku září v Berlíně, odnesla celkem deset různých ocenění. Uznání pro televizory, audio produkty a automatické pračky se značkou TCL potvrzují ambice tohoto výrobce stát se v Evropě hlavní značkou produktů spotřební elektroniky.

Každý rok se v rámci respektovaného ocenění IFA-PTIA (IFA Product Technical Innovation Award) hodnotí špičkové produkty spotřební elektroniky a vítězové jsou vyhlašováni ve spolupráci se společností International Data Group (IDG) a Německou obchodní a průmyslovou komorou (GIC). Podle IFA se dosud vybrané a oceněné produkty vždy staly milníky ve vývoji v odvětví spotřební elektroniky.

Pro rok 2019 bylo na toto prestižní ocenění vybráno 24 produktů od 20 výrobců, které zahrnovaly televizory, klimatizace, automatické pračky, ledničky a další produkty spotřební elektroniky. Mezi těmito produkty získala značka TCL dvě ocenění.

Ocenění "Home Theater Gold Award" pro vlajkovou modelovou řadu televizorů TCL X10 Mini LED s novou generací displejů

Tato, na světě první Mini LED Android TV a jeden z nejtenčích televizorů s technologií podsvícení Direct LED na trhu, kombinuje podsvícení Mini LED s technologií Quantum Dot a formáty 4K HDR Premium, Dolby Vision a nativní HDR10+ 100 HZ. Výsledkem je ostrá černá a ohromující barvy. TCL X10 Mini LED je na platformě Android TV s integrovanou službu Google Assistant s možnostmi hlasového ovládání. Televize nabízí pohlcující zážitek ze zvuku Dolby Atmos, který ve spojení se soundbarem Onkyo 2.2 poskytuje zážitek srovnatelný s kvalitou opravdového multikina. Vše je pak doslova zarámováno do elegantního a ultra tenkého designu. Modelová řada TCL Mini LED bude dodávána v několika velikostech a funkcích. Verze 4K ve velikosti 65" se soundbarem bude brzy uvedena na evropský trh.

KONTAKT:

Filip Cvetler filip.cvetler@fcpr.cz

Klíčová slova ČR-elektronika-trh-obchod-reklama-TCL

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.