Beatrice z Yorku se zasnoubila! Spolu s partnerem to oznámili oficiálními kanály a přiznali: „Oba jsme tak nadšeni, že jsme se společně vydali na toto životní dobrodružství, a nemůžeme se dočkat, až se vezmeme."

„Sdílíme tolik podobných zájmů a hodnot a víme, že to nám pomůže v příštích letech při sobě stát, plni lásky a štěstí,“ doplnila dcera vévody Andrewa (59) a neteř prince Charlese (70), která se do italo-amerického podnikatele jménem Edoardo Mapelli Mozzi (36) zamilovala na podzim 2018. I když spolu nejsou dlouho, jejich vztah se prý posouval velmi rychle. K zásnubám tak došlo na začátku září během dovolené v Itálii.

Na sociálních sítích i v oficiálních vyjádřeních už snoubencům pogratulovali rodiče Beatrice i Edoarda (hrabě Alessandro, který lyžoval v roce 1972 na zimních olympijských hrách, a jeho bývalá žena Nikki) a také princeznina mladší sestřička Eugenie. Ta se nechala slyšet, že dvojice si je souzena. Jak prozradily další výpovědi, jejich rodiny se prý znaly už léta. Ostatně Edoardův nevlastní bratr se může pyšnit tím, že mu byla za kmotru maminka Beatrice, Sarah Fergusonová (59).

Snoubenec vnučky královny Alžběty II. (93) ostatně není žádný chudáček, ale podle zahraničních médií je to multimilionář. V roce 2007 totiž rodák z Londýna a absolvent Radley College založil realitní firmu Banda (ta se specializuje na vývoj, hledání a prodej bydlení bohatým klientům), v níž je dodnes výkonným ředitelem. V minulosti byl tři roky zasnoubený s čínsko-americkou architektkou a podnikatelkou Darou Huangovou, s níž má dokonce syna Christophera ‚Wolfieho‘ Woolfa.

Svatba Beatrice a Edoarda (zvaný Edo) bude čtvrtou v pořadí za poslední dobu. V květnu 2018 se oženil princ Harry s Američankou Meghan Markleovou, o pár měsíců později se vdávala Eugenie a v roce 2019 se konala veselka Lady Gabrielly Windsorové (38).

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl? Redakce Blesk, Reuter

Fotogalerie
35 fotografií