Fórum primátorky Koubové vyvíjí nátlak na opozičního zastupitele

Sotva skončilo podzimní zastupitelstvo, pokračuje uskupení Fórum Jihlava v politickém boji s opozicí. Nebo si spíše vyřizuje účty? Fórum Jihlava vedené primátorkou Karolínou Koubovou pustilo do sociálních sítí krátké video z jednání zastupitelstva města. Zastupitel Miroslav Tomanec při jednání zastupitelů oznamuje obdržení předžalobní výzvy renomované pražské advokátní kanceláře Bělina & Partners k omluvě za výroky na adresu nadnárodní firmy Kronospan.

Společníkem advokátní kanceláře je profesor JUDr. Miroslav Bělina, CSc. vede katedru pracovního práva a sociálního zabezpečení Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Současně je členem legislativní rady vlády České republiky a řady odborných sdružení a skupin. Je autorem komentáře k zákoníku práce.

Rostislav Habán (ANO 2011)

Zveřejněné video Fórum Jihlava lze do jisté míry vnímat jako odvetu uskupení Fórum Jihlava na opozičního zastupitele Rostislava Habána (ANO). Habán je zaměstnancem firmy Kronospan, působí na pozici ekologa firmy. A zřejmě začal sloužit jako hromosvod na který posílá hromy a blesky zastupitel Miroslav Tomanec.

  Po skončení krátkého videa se objeví na čtyři otázky na opozičního zastupitele Habána, které ovšem nebyly vyřčeny na zastupitelstvu.

Koalice vedená primátorkou Karolínou Koubovou se snaží jednat s firmou Kronospan o větší společenské angažovanosti firmy. Vlídné jednání primátorky Koubové a náměstka Zemana s vedením firmy v Rakousku tak střídá ostrý nátlak,

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů