Digitální rozhlasový éter v Británii obohatily stanice Smooth Country a Smooth Chill

27. září 2019

V případě Smooth Country se mohou posluchači těšit na Dolly Parton, Taylor Swift, Keitha Urbana, Shaniu Twain nebo Lady Antebellum. Smooth Chill přinese relaxační rytmy a je dokonalým společníkem pro ty, kteří žijí v rychlé době a chtějí se dostat do stavu klidu a pohody.

Bohatou programovou nabídku žánrových stanic ve Velké Británii doplnily od začátku října nové tematické okruhy Smooth Country a Smooth Chill. Kromě on-line prostředí je mohou zájemci přímo v Anglii naladit na platformě DAB. Smooth Country je k dispozici v Londýně, Manchesteru a na jihu země, Smooth Chill pak pouze v hlavním městě. Britové mohou až do neděle 29. září poslouchat také speciální stanici BBC Radio 2 The Beatles.

A které interprety nabídne stanice Smooth Country? Posluchači se mohou těšit na Dolly Parton, Taylor Swift, Keitha Urbana, Shaniu Twain nebo Lady Antebellum. Součástí vysílání bude také původní ranní a dopolední show, a to od deváté ranní až do 13:00. Smooth Chill přinese relaxační rytmy a je dokonalým společníkem pro ty, kteří žijí v rychlé době a chtějí se dostat do stavu klidu a pohody. Zazní Morcheeba, London Grammar, Moby nebo Portishead.

autor: lukpo
Spustit audio

Související