Moje šťastná hvězda

Prosí o práci manžela?

Zdá se, že se jí nedaří jak v pracovním, tak v osobním životě. Herečka Veronika Arichteva (33) si údajně stěžuje na to, že má málo práce. Naposledy zazářila v taneční soutěži StarDance po boku tanečníka Michala Necpála (32).

Od té doby se ale údajně nemůže nikde uchytit. Je o ní známo, že je ráda středem pozornosti, a to, že teď nemá žádný hvězdný projekt, se na ní dost podepisuje. Vedle svých kolegyň a kamarádek se prý cítí podřadně, protože ony se neustále baví jen o práci, o natáčeních a o rozhovorech, ale ona k tomuto tématu momentálně nemá moc co říct.

Nechce jí dát roli?

Proslýchá se, že Arichteva už o práci říkala i svému manželovi, který je režisér. Prý ho žádala o nějakou roli, ale Biser ji překvapivě odmítl. Prý má teď spoustu rozdělaných projektů a všechny role má už obsazené.

A na vymýšlení nových projektů zas nemá čas. To Veroniku údajně pořádně naštvalo a strhla se u nich kvůli tomu velká hádka. Podle Arichtevy totiž její manžel dává přednost cizím herečkám před vlastní manželkou, což jí přijde ponižující a trapné.Nicméně Biser nejspíš ví, proč to dělá. Už delší dobu touží mít s Veronikou miminko, ale ona se k tomu stále nemá.

Má postranní úmysly

I když už na začátku léta oba tvrdili, že se o miminko budou snažit, stále se k tomu nedopracovali.
Arichteva je totiž podle slov známých na práci závislá a nevydrží chvilku v klidu. Biser ale nejspíš chce svou ženu naučit být víc doma a raději se věnovat domácnosti, aby byla na miminko případně připravená.

V pokročilém stadiu těhotenství a v šestinedělí by přece jen musela na práci zapomenout, ale jak se zdá, to je pro ni to největší utrpení. Stále se nedokáže smířit s představou, že nebude pracovat, ale věnovat se mateřským povinostem.Biser se tak údajně bojí, že na dítě ještě není vůbec připravená a že její priority jsou jinde než ty jeho. Kdyby se mu to prý potvrdilo, nejspíš by pravděpodobně uvažoval o konci jejich manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden