Letní přípravné období je minulostí a volejbalové Karlovarsko už vyhlíží začátek sezony. Extraligový tým mužů udržel některé své opory a rozšířil kádr o kvalitní domácí i zahraniční hráče.

Do klubu přišli blokař se zkušenostmi z přípravy kanadské reprezentace Marc Wilson, účastník mistrovství Evropy, slovenský smečař Marcel Lux, a především vítěz Champions League, držitel celkem deseti titulů z Česka, Polska a Německa, někdejší první nahrávač národního celku Lukáš Ticháček. Cílem elitního mužstva je vrátit se na medailové pozice a úspěšně reprezentovat český volejbal a Karlovarský kraj v prestižním evropském Challenge Cupu.

Po loňské sezoně ukončil aktivní činnost kapitán Karlovarska Ondřej Hudeček, který pokračuje v klubu na pozici sportovního manažera. Volejbalový klub ČEZ Karlovarsko získal Sportovní centrum mládeže, jeho juniorka i družstvo kadetů působí v nejvyšších soutěžích svých kategorií. Díky aktivitám klubu nadále roste členská základna i počet volejbalistů v regionu. Letního volejbalového kempu se letos zúčastnilo bezmála sedmdesát dětí. Na soustředění mládeže se kromě juniorů a kadetů připravovali i žáci. Pro kvalitnější práci byl kemp rozdělen tentokrát do dvou turnusů.

Rozpočet klubu na sezonu 2019/20 byl naplněn z devadesáti procent. Klub prodloužil smlouvu se svým generálním partnerem i s několika dalšími hlavními partnery. Změny se udály ve vybavení Haly míčových sportů, došlo například k rozšíření a zmodernizování VIP prostor.

Vedení VK ČEZ Karlovarsko srdečně zve všechny fanoušky, partnery a příznivce na úvodní extraligové vystoupení A-týmu, které se uskuteční v domácí hale v sobotu 5. října od 18 hodin. Ihned po skončení zápasu následuje přímo na hrací ploše neformální, přátelské setkání s hráči i realizačním týmem. Pro všechny účastníky je připraveno pohoštění.

 

 

Autor: VK ČEZ Karlovarsko