Vikings (Vikingové)
94/100 - 952×

Vikings(Vikingové)

Seriál z tvrdého a tuhého prostředí, z doby Vikingů, kteří byli nemilosrdnými bojovníky. Příběh sleduje dění legendárního Ragnara Lothbroka a jeho rodiny, který bojuje s nástrahami tvrdých severských podmínek.

Kanada | 2013 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | History, Amazon | 43 minut
žánr
Akční, Historický, Válečný
hrají
Alexander Ludwig (starší Bjorn Železný), Jordan Patrick Smith (starší Ubbe), Marco Ilsø (starší Hvitserk), Katheryn Winnick (Lagertha), Gustaf Skarsgård (Floki), Alex Høgh Andersen (starší Ivar Bezkostý), Georgia Hirst (Torvi), Peter Franzén (Harald Krásnovlas), Travis Fimmel (Ragnar Lothbrok), Clive Standen (Rollo Lothbrok), Jennie Jacques (Judith), John Kavanagh (Prorok), Moe Dunford (Aethelwulf), Alyssa Sutherland (Aslaug), Linus Roache (Ecbert)

Tvůrce seriálu se vyjádřil k tomu, zda se v poslední řadě dočkáme Rolla

Tvůrce seriálu se vyjádřil k tomu, zda se v poslední řadě dočkáme Rolla

Startu šesté série Vikingů bychom se měli dočkat ještě letos, nicméně novinek o ní moc není. Nedávno však k seriálu řekl pár slov tvůrce Michael Hirst.

15 0
27.9.2019

Šestá řada bude pro celý seriál Vikingů tou poslední, nicméně i když se blíží konec, tak novinek je pramálo. Startu poslední řady bychom se měli dočkat ještě letos, ale prozatím nebyla oznámena ani oficiální premiéra. Nedávno však k seriálu řekl pár slov tvůrce Michael Hirst, který se především vyjádřil k možnému návratu Rolla.

„K Rollovu možnému návratu vám mohu něco málo naznačit. Řeknu, že se vrátí i nevrátí. Rollův návrat bude velkým překvapením, protože už pro mě to bylo překvapení. Nechci se moc vyhýbat odpovědi, a proto vám povím, že se vrátí i nevrátí,“ pověděl tvůrce Michael Hirst, který svou odpověď podal tak, jako by ji říkal sám Prorok.

(Dočkáme se ještě Rolla? Foto: History)

Rollův návrat by však byl skvělý, protože on sám patří mezi hlavní pilíře celého seriálu, když byl už u jeho začátku. Otázkou však je, zda se ho ještě někdy dočkáme. A pokud se ho dočkáme, uvidíme ho „naživo“ nebo jen skrze flashbacky/ha­lucinace?

Zdroj článku: Winter is Coming

Diskuze /6

deeside95

Vůbec bych se nedivil, kdyby ten spin-off o kterém se mluví, byl o něm a Normanech.

#2 Overlord cze
27.9.2019 | 17:06:28
Overlord cze

#1 deeside95: To by se mi i líbilo, ale to už tak dost znásilněná historie by dostala solidní penetraci ř. otvoru :(

27.9.2019 | 18:00:43
Svjatogor

Kdo se těší tak jako já na zradu zrady zrádnou zradou zrádných zrádců. ;-) :-D

27.9.2019 | 18:05:06
Tereza.Skl

Mam pocit ze prijde zprava o jeho smrti

27.9.2019 | 18:55:00
mateSKAtes

Ja už si nějak nejsem jistej jestli to chci vidět :D jako ta druha polovina páty série byla dobra jen do půlky a pak to vypadalo jak kdyby to psal a natačel někdo kdo to v životě nedělal xD Viz. Bjorn který ikdyž je v početní nevýhodě tak zautoči skrz bránu a nečekaně je obklíčen, nebo jeho skok z hradeb (ala Batman) a nebo Ordinace na Flokiho ne/zeleném ostrově :D a co teprv absurdní útěk Ivara… to byla perla, všichni hledáme jednoho kripla co se bez hole nebo pomoci ani nepostaví… určitě nebudem kontrolovat každeho nemohoucího kripla, že jich v tý době muselo bejt moc (sarkasmus) -_- prostě těch posledních 5 dílu to mělo smysl houpacího koně , jestli vubec aspon to.

28.9.2019 | 16:55:22
Houba74

Zkuste si kvíz na Vikings :) https://youtu.be/3zuk-58Zkyo

29.9.2019 | 19:55:03
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Vikingů

Vikingové zahájili svou seriálovou existenci v roce 2013 a skončili na konci roku 2020, což znamená, že tu s námi byli dlouhých sedm let, ale vše musí jednou skončit. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Pokračování

Seriál Vikings sice skončil šestou sérií, ale Netflix připravuje pokračování s názvem Vikings: Valhalla, které se bude odehrávat cca 100 let po událostech původní seriálu. Více se dozvíte v našem článku

Reklama

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama