Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž běhal po skateparku v Přerově a hledal utržený prst: Ztratil ho tam jeho syn!

Chlapec přišel na koloběžce o kus prstu. Tatínek mu ho našel
Chlapec přišel na koloběžce o kus prstu. Tatínek mu ho našel  (Autor: MP Přerov, MP Brno)
Autor: VaB - 
27. září 2019
16:33

Ve čtvrtek pomáhali strážníci chlapci, který ve skateparku přišel o kus prstu. Hlídka si všimla zraněného hocha a hned ho převezla do nemocnice. Tam ho ještě tu noc lékaři operovali. Nejdřív ale museli najít chybějící článek.

Hlouček lidí přitáhl pozornost projíždějících strážníků v noci v Přerově. Rozhodli se tedy prověřit, o co jde. Na místě našli malého chlapce, který silně krvácel z ruky!

„Jeho otec strážníkům sdělil, že si hoch právě způsobil na koloběžce vážné zranění ruky a přišel o část prstu,“ uvedl mluvčí strážníků Miroslav Komínek. 

Hlídka strážníků chlapci poskytla první pomoc a vyslali otce pátrat po amputované části prstu. Kousek prstu po chvilce otec opravdu našel a, tak chlapce ve služebním autě i s prstem urychleně převezli do nemocnice.  

„Po příjezdu do nemocnice s hochem hlídka setrvala do doby, než přijel jeho otec, který se musel postarat o druhého syna. Podle zpráv, se hoch v nočních hodinách podrobil operaci a je padesátiprocentní šance, že se prst díky včasnému zákroku podaří zachránit,“ dodává Komínek. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání