Bohemka tentokrát na defenzivu Teplic nevyzrála, hrdinou znovu Mareš

Bohemka tentokrát na defenzivu Teplic nevyzrála, hrdinou znovu Mareš

Svěřenci kouč Martina Haška tentokrát v Teplicích nebodovali. Jediný gól předehrávky 11. kola FORTUNA:LIGY obstaral domácí Jakub Mareš. 

Poslední ligový zápas Bohemka Na Stínadlech zvládla, v posledních třech vzájemných zápasech navíc vstřelila šest branek. V páteční předehrávce 11. kola ale naznačila průběh utkání už první minuta utkání.

Po přihrávce Vodháněla se v tutovce objevil Keita, ale Grigara nepřekonal. Na druhé straně vzápětí pálil Řezníček, ovšem minul. Na další příležitosti si diváci museli počkat až do druhé půle.

A znovu byli aktivnější hosté. Ugwu avšak pálil mimo a pokus Hůlky na poslední chvíli zblokoval Jakub Mareš. Poté se útoku vrhli domácí a aktivní byl především Jakub Mareš. Ten sice ve dvou dobrých pozicích selhal, deset minut před koncem mu ale míč do pokutového území parádně naservíroval Hyčka a jeho hlavička rozhodla o další výhře Teplic.

Jakub Mareš v posledních třech zápasech vstřelil čtyři branky a především díky jeho střelecké formě se Teplice posunuly v tabulce už na průběžné osmé místo. 

FORTUNA:LIGA - 11. kolo:

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 1:0 (0:0)

Branka: 80. J. Mareš
Žluté karty: 17. Keita, 45+2. Krch, 82. J. Rada
Domácí: Grigar – P. Mareš (87. Jindráček), Shejbal, Čmovš – Paradin, Ljevaković (C) (9. Hyčka), Kučera, Kodeš, Žitný – Jakub Řezníček, J. Mareš (89. Vyhnal)
Hosté:  Fryšták – Hůlka, Krch, Pokorný – M. Havel, Jindřišek (C), J. Rada, Podaný – Vodháněl (83. Vaníček) – Keita (65. Puškáč), Ugwu (76. Nečas)
Diváci: Ondřej Lerch – Kamil Hájek, Lucie Ratajová
Rozhodčí: 2703