Serie A - preview 6. kola

28.09.2019, 08:25, aktualizováno 30.09.2019, 09:07
Previews
Turín v týdnu předvedl obrat proti AC Milán a nyní si jede pro další body na půdu Parmy. Rovněž ta naposledy zvítězila, po dvou porážkách doma udolala Sassuolo...
Parma Calcio - Turín FC  (pondělí 20:45)
Šesté kolo Serie A uzavře pondělní dohrávka mezi Parmou a Turínem. Domácí Ducali si naposledy poradili se Sassuolem a navíc udrželi čisté konto. Turín však slavil o poznání větší úspěch, protože jednoznačně porazil AC Milán.

Parma zatím v sezoně tak trochu tápe a střídá dobré výkony s těmi špatnými bez schopnosti nějak je ustálit. Doposud se připsala na konto šest bodů, což jí stačí jen na 13. příčku. A její výkony jsou dost daleko od té živelnosti a rychlosti, které Ducali předváděli v loňské sezoně. Zatím se jim vyloženě nedaří ani na jedné straně hřiště, což dokumentuje záporné skóre 5:7. Po dvou porážkách v řadě Parmě alespoň vyšlo minulé kolo.

V něm se postavila proti Sassuolu, což není jednoduchý soupeř. Navíc si musela dávat velký pozor na nejlepšího střelce ligy, který si na živobytí vydělává právě v Sassuolu, autora pěti branek Berardiho. Toho ale udržela na uzdě a díky vlastní brance Mehdiho Bourabii z nastavení druhé půle nakonec brala tři body právě Parma. Výsledek ji poslal na současnou 12. příčku Serie A.

Navíc se Parmě proti Turínu dlouhodobě daří. Od roku 2000 prohrála s Turínem jen čtyřikrát a od postupu mezi elitu v roce 2018 Parma s Býky ještě neprohrála. Trenér Roberto D‘Aversa má navíc poměrně široký kádr, z něhož může vybírat optimální sestavu. Nebudou v ní jen zranění záložníci Grassi s Kuckou.

Do hry by se měl dostat i zkušený obránce Matteo Darmian, který se do Manchesteru United dostal za velký peníz právě z Turína. V jeho dresu odehrál 100 zápasů první ligy a první gól, který dal v roce 2014, směřoval právě do sítě Parmy. Turín je na tom oproti Parmě mnohem lépe, protože mu nechybí ani jeden hráč.

V minulém kole se mu dařilo obdobně, neboť si Turín vyšlápl na AC Milán. O obě branky Býků se postaral útočník Andrea Belotti, který to proti velkým týmům umí. Turín se díky jeho gólům posunul na současnou šestou příčku s náskokem tří bodů na Parmu.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Iacoponi, Alves, Gagliolo - Hernani, Brugman, Barillá - Kulusevski, Inglese, Gervinho
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Bonifazi, Bremer - De Silvestri, Baselli, Rincon, Berenguer, Ansaldi - Zaza, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.35 - 3.36 - 2.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Brescia Calcio  (neděle 12:30)
Vynikající forma Neapole se během týdne nečekaně zasekla, ale už v neděli bude mít parta kolem trenéra Carla Ancelottiho další skvělou možnost získat tři body. Na stadion San Paolo zavítá nováček Brescia a o favoritovi není pohyb. Brescia v novodobé historii Neapol nikdy neporazila.

Už je to taky pěkná řádka let, co se spolu oba celky utkaly. V březnu 2011 na stadionu San Paolo naposledy a k vidění byla nudná remíza 0:0. Nyní něco podobného snad ani nehrozí, oba celky umí hrát ofenzivně a zejména Neapol.

Každopádně ve středu vyšli Parthenopei střelecky naprázdno a když brankáře Mereta překonal dvě minuty před koncem Lucas Castro, bylo o senzaci postaráno. Cagliari vyloupilo Neapol jediným gólem, nutno ale podotknout, že mělo i velké štěstí. Neapol si v zápase vypracovala obrovské množství brankových příležitostí a je skoro zázrak, že žádná z nich neskončila gólem. Proto zůstává Carlo Ancelotti klidný a věří v tři body proti Brescii.

Brescia už v minulém kole mohla nasadit svojí velkou zbraň útočníka Maria Balotelliho, štěstí jí to ale nepřineslo. Nováček prohrál na půdě horkého favorita Juventusu 1:2, ale v tabulce zůstává nadále na solidním jedenáctém místě. Po Juventusu čeká na Brescii další těžký oříšek v podobě Neapoli. "Stojíme před týmem, který je na mezinárodní úrovni a má spoustu možností ve svém kádru. Utrpěli teď porážku, ale byl to jeden z těch zápasů, kde vypadali, že chtějí vyhrát každou vteřinu a nakonec z ničeho prohráli. Po této porážce jsou naštvaní a chtějí si body vzít zpátky, my ale také můžeme do utkání přinést kvalitu," prohlásil trenér hostí Eugenio Corini.

Parthenopei nebudou moci využít služeb stopera Koulibalyho (trest) a Tonelliho, což jsou poměrně citelné absence. Utkání s Brescií by domácí i tak měli zvládnout a senegalský stoper se do sestavy vrátí ve středu v zápase Ligy mistrů v Genku. Oslabený je i soupeř a to pořádně, protože nejrůznější zdravotní potíže mají Martella, Ndoj, Magnani, Torregrossa a Viviani.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Maksimović, Manolas, Mario Rui - Callejón, Elmas, Allan, Zielinski - Mertens, Milik
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Matějů - Bisoli, Tonali, Dessena - Romulo - Balotelli, Donnarumma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.23 - 14.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Hodně nevyrovnané výkony zatím předvádějí celky Lazia a FC Janov, kteří se spolu utkají v neděli na Stadio Olimpico. Oba celky vyhrály z posledních čtyř zápasů jen jeden a mají co napravovat. V minulé sezoně skončil jejich vzájemný zápas na stejném místě jasnou výhrou Lazia, ovšem janovská bilance proti Biancocelesti také není špatná.

Lazio minulý víkend slavilo výhru nad Parmou, ale v týdnu nedokázalo zopakovat loňské úspěchy na stadionu San Siro a milánskému Interu podlehlo nejtěsnějším výsledkem. Lazio mělo v Miláně některé šance, ale vše z pohledu domácích vyřešil Samir Handanović. Vítěznou branku pak vstřelil po dvaceti minutách Danilo D'Ambrosio.

Římský klub má po pěti zápasech jen sedm bodů a Simone Inzaghi rozhodně nemůže být spokojen. Herní projev Biancocelesti přitom nebývá špatný, ovšem jestli něco schází, je to výsledková kontinuita. Laziu se zatím nepodařilo slepit dvě výhry v řadě a jisté je, že se to nepovede ani teď po víkendovém zápase s Janovem. "Musíme proti Janovu zase začít vítězit. Bude to zákeřný protivník a bez ohledu na předvedenou hru nebo nápady, pro posunutí v tabulce se budou počítat pouze body," prohlásil Simone Inzaghi, který z tohoto zápasu nic jiného, než tři body nebere.

Janov vyhrál na Stadio Olimpico v předloňské sezoně, v té minulé tam naopak vysoko prohrál a stejným chybám by se rád vyvaroval. Podobně jako domácí i Janov trápí nevyrovnané výkony. Andreazzoliho tým v prvních dvou kolech oslnil, ale pak už vyhrát nedokázal a naposledy si před vlastními diváky rozdělil body za remízu 0:0 s Boloňou.

Kouč Simone Inzaghi má takřka celý kádr pohromadě s jedinou výjimkou, kterou je obránce Radu. Na druhé straně barikády je situace o trochu horší a na trávníku se neobjeví Sturaro, Biraschi a Goldaniga.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Luiz Felipe, Acerbi, Bastos - Lazzari, Milinković, Parolo, Luis Alberto, Lulić - Correa, Immobile
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Romero, Zapata, Criscito - Ghiglione, Schöne, Radovanović, Lerager, Barreca - Kouamé, Pinamonti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.38 - 8.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - AS Řím  (neděle 15:00)
Římané nezvládli vložené kolo s Atalantou a klesli na šestou příčku. Po první porážce v sezoně se budou chtít co nejdřív zotavit a ideálním lékem by pro ně mohla být návštěva Lecce. Nováčkovi první ligy se proti "Vlkům" nikdy moc nedařilo.

Lecce se proti Giallorossi postavilo už mnohokrát, ale v moderní době je porazilo jen jednou. Právě při jejich posledním vzájemném klání, když překvapivě zvítězilo 4:2. Od té doby už ale uplynula hezká řádka let. Psal se rok 2012 a za Lecce tehdy hráli Nenad Tomović, Luis Muriel, Juan Cuadrado, David Di Michele nebo Andrea Bertolacci. Předtím ale Lecce šestkrát v řadě s AS Řím prohrálo.

A zdá se, že tentokrát to nebude jiné. Lecce zatím posbíralo šest bodů a je na 14. pozici. Třikrát už prohrálo a ve dvou případech dostalo hned čtyři branky. Celkově jeho obrana dovolila už 11 inkasovaných branek a v lize zatím není vyšší číslo. V minulém kole ale zapracovalo i na své ofenzivní schopnosti. Ukázkou toho byly dvě proměněné penalty v duelu se SPALem, o něž se postaral Marco Mancosu.

Jednu důležitou bitvu Lecce zvládlo a slovinský záložník Žan Majer věří, že se jeho týmu povede překvapit i AS Řím. "Víme, co je proti nám. Řím hraje velmi atraktivní fotbal, který v sobě snoubí rychlost, techniku i organizovanost. Nebude to snadné a musíme si dát pozor zejména na Edina Džeka, který na svém postu patří k nejlepším v Itálii. Ale už jsme ukázali, že se nezalekneme a nemáme to v plánu ani teď. Budeme hrát chytře a trpělivě," dodal zkušený hráč.

Zkušenosti z římského prostředí, byť nejsou nijak pozitivní, má záložník Panagiotis Tachtisidis. Právě ten ale zřejmě nebude k dispozici trenéru Fabiu Liveranimu. Římané mají taky dost absencí, protože stále nemohou použít Diega Perottiho, Davideho Zappacostu nebo Cengize Ündera, ke kterým nyní navíc přibyli také Mert Cetin s Leonardem Spinazzolou.

To je ale nejmenší z Fonsecových problémů. Mnohem větší starosti mu musí dělat herní projev a chuť jeho svěřenců z posledního kola. Přímý souboj o poháry s Atalantou Bergamo totiž AS doma naprosto nezvládlo. Do několika šancí se sice dostalo, ale neproměnilo ani jednu. Atalanta naopak působila jistě, dravě a organizovaně. V závěru proměnila dvě šance a slavila výhru 2:0.

"Vlci" tak okusili vůbec první porážku v sezoně a radost z gólových hodů nedávných dní byla ta tam. Jakkoli se zdá být v pořádku ofenzivní fáze, obrana Giallorossi pořád skřípe. V minulém klání Fonseca přešel na rozestavení se třemi stopery, ale to nakonec nebyla ideální varianta. K Angličanovi Smallingovi se nyní po odpykání trestu vrací Gianluca Mancini.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Rispoli, Rossettini, Lucioni, Calderoni - Majer, Petriccione, Tabanelli - Mancosu - Falco, Babacar
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lopez - Florenzi, Mancini, Smalling, Kolarov - Cristante, Veretout - Mchitarjan, Pellegrini, Kluivert - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.04 - 4.40 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Nejen výsledková, ale i střelecká krize postihla severoitalské Udinese. Při absenci Rodriga De Paula ztrácí body jako na běžícím páse, navíc je neefektivní. "Zebry" nastřílely za pět zápasů pouhé dva góly, což je nejméně z celé Serie A, podaří se jim to proti nepříjemné Boloni vylepšit? Rossoblu si zatím klidně hoví v klidných vodách první poloviny tabulky.

Udinese se od zahajovacího zápasu s AC Milán nepodařilo zvítězit a pod čím dál větší tlak se dostává chorvatský trenér Igor Tudor. Špatné jsou nejen výsledky, ale patřičný "glanc" postrádá i předváděná hra, zvláště ta bez Rodriga De Paula. Přitom argentinský záložník bude chybět i proti Boloni, která dosud našla jen jednoho přemožitele.

Tím není nikdo jiný, než z minulého víkendu AS Řím. Pro Boloňu to byl vůbec složitý týden, neboť ani po porážce v Římě nepřišlo zlepšení a bod ze zápasu v Janově je také málo. Na druhou stranu Rossoblu mohou být spokojeni, osmé místo a velká vzdálenost od sestupových vod není něco, na co by byli jejich příznivci zvyklí.

Boloňa tak cestuje do Udine v mnohem lepší náladě a pokusí se tam zopakovat víc jak tři roky staré vítězství. Pravdou je, že Rossoblu v Dacia Aréně, či ještě na Stadio Friuli nikdy moc neuspěli, za dlouhých dvacet let tam vyhráli jen čtyřikrát. Třikrát přitom do roku 2005.

O absenci potrestaného De Paula už šla řeč a dalším, kdo nevyběhne na trávník je zraněný Ter-Avest. Dvě ztráty hlásí i soupeř, konkrétně se jedná o Danila a Dijkse. V utkání na sebe mohou narazit i dva čeští reprezentanti Ladislav Krejčí v dresu Boloni a Antonín Barák v černobíle pruhovaném trikotu.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Ekong, Samir - Larsen, Jajalo, Mandragora, Fofana, Sema - Néstorovski, Lasagna
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Bani, Denswil, Mbaye - Medel, Poli - Orsolini, Soriano, Sansone - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.28 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Hellas Verona  (neděle 18:00)
Cagliari po vyloženě smolném začátku sezony zabralo a sází jednu branku za druhou. Další obranou, kterou se Maranovi hráči pokusí zdolat, je defenzivní linie Hellasu. A ta je zatím překvapivě solidní.

Sardinský celek nevstoupil do sezony v "éře po Barellovi" úplně snadno a přechodová fáze u něj trvala trochu déle. V prvních dvou kláních nového ročníku Cagliari nehrálo špatný fotbal, ale nedařilo se mu zakončení a prohrálo oba duely. Skvěle zvládnuté utkání s Parmou a výhra 3:1 ale Maranův tým nakoplo a výsledkem jsou doposud tři výhry v řadě.

To, že Cagliari dokázalo nasázet tři branky Janovu, asi ještě žádné překvapení není. To se událo až ve vloženém 6. kole. Cagliari jelo na půdu Neapole a nebylo pochyb, kdo bude v utkání favoritem. Jenže obrana sardinského celku tentokrát držela velmi pevně a pozorně si všímala všech silných stránek Partenopei. A když pak v 88. minutě dal střídající Lucas Castro jedinou branku utkání, mohl sektor hostí vybuchnout nadšením.

Klíčové teď podle záložníka Nahitana Nándeze bude, aby Cagliari zůstalo nohama na zemi. "Porazit Neapol na její půdě je podle mě obrovský úspěch, který si budou fanoušci dlouho pamatovat. A to, že jsme udrželi čisté konto, je pro náš tým velmi dobrou vizitkou. Mohlo by se ale snadno stát, že se tím necháme unést a přestaneme se soustředit na další soupeře. Musíme neustále navazovat na naše výkony, protože jedině to je cesta k úspěchu.

Nández to bude moct ukázat na hřišti, ale hráči jako Faragò, Pavoletti nebo Cragno, kteří jsou dlouhodobě zranění, se budou dívat jen tribuny. Do hry se podle všeho nedostane ani zraněný záložník Radja Nainggolan. Hosty postihují absence Badua, Crescenziho, Bessy nebo Bocchettiho.

Hellas by pro Cagliari mohl na první pohled snadno představovat lehkou jednohubku, ale v minulém kole se mu povedlo po dvou duelech opět neprohrát. Pozor si Cagliari musí dát především na urputnou obranu hostí, která inkasovala jen čtyři branky. A to je, pěkně prosím, třetí nejnižší číslo v celé lize.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Pinna, Ceppitelli, Klavan, Pellegrini - Nández, Rog, Ionita - Birsa - J. Pedro, Simeone
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Kumbulla, Rrahmani, Gunter - Faraoni, Amrabat, Miguel Veloso, Lazović - Zaccagni, Pessina - Stępiński
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.27 - 3.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Od AC Milán a Fiorentiny se toho v úvodu nové sezony čekalo víc. O dost víc. Oba kluby vydatně posilovaly, aby atakovaly přední příčky ligové soutěže, jenomže po pěti kolech je všechno jinak. Rossoneri vstřelili ze hry jednu branku a krčí se na třináctém místě. Fiorentina je na tom ještě hůře a je patnáctá. Slavné San Siro uvidí jejich vzájemný duel, který nemá horkého favorita.

AC Milán sice začal plnit hlavní stránky sportovních plátků v Itálii, tedy alespoň v souvislosti s další případnou změnou majitele, herně si však pozornost ani nezaslouží. Po prohraném derby utrpělo AC další porážku, tentokrát v Turíně a v tabulce se dál a dál propadá. Čtvrteční zápas přitom nebyl předvedenou hrou špatný, AC ale neproměňovalo šance a pak za to hrubě zaplatilo. Po letním optimismu, kdy do Milána přišel nový trenér, posily i vedení v čele s Paolem Maldinim a Zvonimirem Bobanem je to velké zklamání.

Marco Giampaolo je tak pod ještě větším tlakem, než tomu bylo po derby, přesto existují hlasy pro jeho setrvání. "Je to určitě větší sázka na jistotu, než jsem byl já v roce 1987," nechal se slyšet bývalý strůjce milánských úspěchů Arrigo Sacchi.

"Během posledních čtyř sezon jeho týmy překonávaly očekávání a hrály krásný a zábavný styl fotbalu, díky čemuž se stal protagonistou. Z mnoha mladých hráčů dostal to nejlepší," pokračoval legendární Sacchi. Giampaolo si musí udobřovat milánskou veřejnost opět v domácím zápase, tentokrát s Fiorentinou. A ta je na tom podobně. Velké posily, velká očekávání a prozatím velké zklamání.

Kormidla Violy se už v minulé sezoně ujal Vincenzo Montella (mimochodem bývalý trenér AC Milán před nástupem Gennara Gattusa) a bohužel výsledky se zatím nedostavily. Nepomohla tomu ani superposila v podobě Francka Ribéryho. Je tedy pravda, že minimálně v prvních zápasech byla předvedená hra Fiorentiny velmi dobrá, ovšem srážely jí chyby v defenzivě. Fiorentina v minulém kole konečně vyhrála a porazila bývalý Giampaolův klub Sampdorii Janov. V Miláně uspěla naposledy v minulé sezoně, kdy ještě pod Pioliho vedením vyhrála 1:0. Mattia Caldara je stále zraněn a k dispozici ještě nebude ani Lucas Paquetá. Už proti Turínu si zahrál uzdravený reprezentant Giacomo Bonaventura. Hostům pak bude chybět pouze Rasmussen.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Hernández - Kessié, Bennacer, Calhanoglu - Suso - Piatek, Leao
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Caceres, Lirola - Pulgar, Badelj, Castrovilli, Dalbert - Chiesa, Ribéry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.27 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - SPAL 2013  (sobota 15:00)
Juventus se díky vítězství ve vloženém kole alespoň na chvíli dostal do čela italské první ligy a o víkendu dostane šanci udělat to znovu. Jako první bude hostit utkání 6. kola právě jeho stadion, kam se v sobotu odpoledne podívá SPAL. Ten chce odčinit poslední blamáž.

A myslím, že tohle slovo klidně použít můžu. V minulém kole byl SPAL totiž jasným favoritem a měl si s Lecce poradit rozdílem třídy. Úvod sezony mu vyšel, nemá zraněné žádné výraznější opory základní sestavy, tak kde by mohl být problém? Problém spočíval ve dvou zákrocích ve vlastním vápně, za které byl SPAL potrestán dvěma penaltami. K nim se postavil vždy spolehlivý střelec Marco Mancosu a proměnil je obě.

Navíc tohle utkání nebylo dobrou vizitkou pro obranu SPALu, která již ve druhém utkání po sobě dostala 3 branky. Před Lecce se totéž povedlo ještě domácímu Sassuolu s tím rozdílem, že v tomto utkání se Lecce nedokázalo ani jednou prosadit a třeba jen kosmeticky upravit nepříjemné skóre. Celkově je SPAL až předposlední a na jeho kontě jsou jen tři body za utkání s Laziem. Spolu s Lecce a Sampdorií navíc právě SPAL dostal nejvíc branek, celkově už 11.

S Juventusem hrál SPAL v moderní historii už několikrát, ale na vítězství na půdě soupeře ještě stále čeká. Pokud se SPAL teď náhodou dočká, tak jej hráči jako Federico Di Francesco, Mohamed Fares nebo Marco D‘Alessandro budou slavit jen v pozici marodů.

Ani Juventus nebude kompletní. Především v obraně musí trenér Maurizio Sarri lepit pořádné díry, které mu hodně ztěžují výběr základní jedenáctky. Mimo hru jsou například Douglas Costa, Pjaca, Chiellini, De Sciglio nebo Danilo. Menší zdravotní komplikace dost možná nepustí do hry ani Ronalda a Alex Sandro navíc odletěl domů kvůli úmrtí otce, což už je slušná řádka z úvodní formace.

Problematický post krajních obránců možná Sarri vyřeší přesunutím německého záložníka Emreho Cana na pozici pravého beka, přičemž na opačné straně bude Juan Cuadrado. Jeden varovný prst z nedávné doby přeci jen musí mít Juventus na paměti. Naposledy se SPALem prohrál, konkrétně ve 32. kole a byla z toho velká senzace, byť o titul ho to už nepřipravilo.

SPAL se ale umí nabudit, což v této sezoně dokázal například proti Laziu. Což si obránce Leonardo Bonucci dobře uvědomuje. "SPAL je velmi nepříjemný soupeř, kterého nesmíme v žádném případě podcenit. Zápasy s ním bolí a kromě jiného pracuje s hodně zataženou defenzivou, takže většinu času útočíte do plných. A to není nikdy snadné. Máme ale skvělý tým a věřím, že získáme tři body. Jsme zvyklí na to, že se proti nám chtějí soupeři ukázat a že musíme neustále tvořit."
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Emre Can, Bonucci, De Ligt, Cuadrado - Khedira, Pjanić, Matuidi - Ramsey - Dybala, Higuain
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cionek, Vicari, Felipe - Tomović, Murgia, Missiroli, Kurtić, Sala - Petagna, Floccari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.34 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Inter Milán  (sobota 18:00)
Inter se opět vrátil do čela ligy a bude v něm chtít zůstat ideálně až do 38. kola. V sobotu ho čeká na první pohled snadná záležitost, protože jede k utkání s tragickou Sampdorií. Ale v první lize se nevyplatí nikoho podcenit.

Fandit Interu je v posledních týdnech/měsících vyloženě radost. Asi tak od 28. května, kdy Antonio Conte podepsal kontrakt s milánským týmem. Kdekdo asi tušil, že se díky němu Inter opět začne propracovávat výš a že bude stále ambicióznější. První nákupy tuhle domněnku jen přiživily, až se z něj postupně stalo tvrzení. A koho snad nepřesvědčily úplně, tomu muselo stačit prvních pár zápasů pod Conteho vedením.

Snad kromě výpadku s pražskou Slavií Inter trvale ukazuje obrovský rozdíl mezi svým loňským stínem a současností, která je jasná, hladová, moderní a vítězná. Z Interu se každým dalším kolem stává nejen vyzyvatel Juventusu, což je vzhledem k osobě Conte navíc dost pikantní a oblíbené téma, ale reálný favorit na mistrovské Scudetto. Nerazzurri vládnou první lize i po vloženém kole, které se jim nadmíru povedlo.

Výsledkově to mohlo vypadat jako průměrné utkání, ale faktem je, že kromě branky Danila D‘Ambrosia Inter spálil ještě plno dalších šancí a celkově jasně dominoval. A to bylo jeho soupeřem dobře připravené římské Lazio, takže po derby Inter zvládl další náročnou podívanou ke svému prospěchu. Kromě deseti nasázených branek se pyšní především skvělou obranou, protože ta zatím soupeřům dovolila jen jednu jedinou branku.

Se Sampdorií navíc Inter vyhrál poslední čtyři duely a umí ji porážet na domácí půdě i mimo ni. Conte má navíc kompletní kádr. Současná Doria je pak přímým opakem Interu. Tým trenéra Di Francesca se trápí herně i výsledkově. V jeho hře je příliš často vidět pasivita, absence taktiky nebo špatný přístup hráčů, za který by je trenér Conte nechal zavlažovat celé San Siro po lžičkách.

První tři zápasy Blucerchiati naprosto nezvládli a prohráli, aniž by herně přesvědčili o svých kvalitách. Pak se mírně vzpamatovali, když doma na stadionu Luigi Ferraris porazili mátožný Turín a zdálo se, že konečně našli správný rytmus. Jenže minulé kolo je opět vrátilo na míle daleko od vysněného cíle.

Sampdoria totiž nestačila na domácí Fiorentinu, která skórovala dvakrát a prakticky po celý zápas byla jasně lepším týmem s větším důrazem i kreativitou. V prostředí Sampdorie se tak opět mluví poměrně otevřeně o krizi, neboť "Námořníci" zůstávají po pěti kolech na posledním místě. Aby nebylo těch špatných zpráv málo, tak minule se nechal vykartovat obránce Jeison Murillo, který nebude moci nastoupit. Kromě něj jsou mimo hru také zranění Maroni s Ferrarim.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Regini, Bereszyński, Colley - Depaoli, Linetty, Ekdal, Murru - Caprari - Gabbiadini, Quagliarella
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Godin, de Vrij, Škriniar - Candreva, Barella, Brozović, Sensi, Asamoah - Lautaro, Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.19 - 3.83 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Atalanta Bergamo  (sobota 20:45)
Atalantu čeká už v úterý další vystoupení v Lize mistrů, kde bude mít po výprasku v Záhřebu co napravovat. Ještě než se tak stane, nastoupí Gasperiniho tým do zápasu v Sassuolu, kde ho čeká velice silný soupeř. Sassuolo v letošní sezoně všechny domácí zápasy vyhrálo. Uspěje i proti Bergamaschi?

Sassuolo hrálo před vlastními diváky třikrát, dvakrát v Serii A a jednou v Coppa Italia a pokaždé slavilo vítězství. Stoprocentní úspěšnost by si Neroverdi rádi udrželi i proti Atalantě, se kterou loni dvakrát prohráli a kterou už přes pět let neporazili.

Pro De Zerbiho svěřence je to velká výzva. Doma se týmu daří, naposledy tu porazil hladce 3:0 SPAL, jenomže venku zatím ani jednou nevyhrál a i proto je v tabulce až desátý. Právě výsledková nerovnováha Sassuolo sráží a toho by Atalanta v nahuštěném programu mohla využít.

Pro Bergamaschi je to vůbec náročné období, ale zatím se zápasovou zátěží bojují dobře. Porážka v Lize mistrů sice zabolela, ale v lize přišla perfektní odpověď. Nejprve vybojovaná remíza 2:2 s Fiorentinou a poté výhra v Římě, kterou zařídili Duván Zapata a Marten De Roon. Zisk tří bodů z Olympijského stadionu pak katapultoval Atalantu na třetí místo tabulky za suverénní Inter a druhý Juventus.

Atalantu v sobotu čeká Sassuolo a v týdnu ukrajinský šampion Šachtar Doněck. Italský klub by se rád revanšoval za ostudnou porážku v Záhřebu a v Sassuolu se na to chce naladit.

Neroverdi se musí obejít bez Rogeria i Djuričiće, zbytek kádru je pak De Zerbimu k dispozici. Atalanta je pakticky v plné zbroji s výjimkou Luise Muriela. Pro utkání na stadionu Cittá del Tricolore i pro zápas se Šachtarem Doněck je vyprázdněná marodka dobrou zprávou.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Muldur - Duncan, Obiang, Traoré - Boga, Berardi, Caputo
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Djimsiti, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Gómez - Iličić, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.24 - 4.15 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán550010:115
2.Juventus FC54109:513
3.Atalanta Bergamo531111:810
4.SSC Neapol530213:99
5.Cagliari Calcio53028:59
6.Turín FC53028:79
7.AS Řím522110:98
8.Bologna FC52217:68
9.SS Lazio52127:47
10.US Sassuolo520310:86
11.Brescia Calcio52036:76
12.Parma Calcio52035:76
13.AC Milán52033:56
14.US Lecce52036:116
15.ACF Fiorentina51228:95
16.Hellas Verona51223:45
17.Janov CFC51227:95
18.Udinese Calcio51132:54
19.SPAL 201351045:113
20.UC Sampdoria51043:113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (267)

Přidat komentář
Mihal

Forza Inter!

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!

Merda Juvehnus!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Recoba Inter

Messi > Ronaldo

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

První s posledním a druhý s druhým od konce

Reagovat
noustres

Tohle nebude nervydrásající "kolo".

Reagovat
10

JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Matuidi; Khedira, Pjanic, Rabiot; Ramsey; Ronaldo, Dybala. A disp: Szczesny, Pinsoglio, Bentancur, Emre Can, Rugani, Demiral, Bernardeschi, Higuain. All: Sarri.

Matuidiho jsem chtěl vidět nalevo už dlouho, na to jsem zvědavej

Reagovat
10

resp. na LB

Reagovat
kaja900

Co že nehrají krajní obránci normálně.. však kdyz počítám cuadrada a matuidiho, tak máte v sestavě 6 záložníků

Reagovat
10

máme 3 beky v kádru, všichni jsou mimo (De Sciglio a Danilo ještě na měsíc zranění, Alex Sandro z osobních důvodů)

Reagovat
cresposuper

Tiez mi to pride ako zaujimava varianta, zeby Asamoah vol. 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Má prosím někdo stream na juve

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Melchior

čekal bych větší pohyb, ale SPAL brání hodně u sebe... na tyhle zápasy se nám vždycky hodil na křídle Mandžukić, kterej to trochu roztáhl z křídla a byl nebezpečnej i do centrů

Reagovat
The Krupy

Valdifiori bez karty keby sa to stane v náš prospech tak zase čítame o korupčníkoch. Zatiaľ sklamanie, od novej zostavy som si teda sľuboval viac, no Spal srdnato bráni, idú ako motorové myši. Dybala musí hrať v základe stále

A Gigi v bráne

Reagovat
Melchior

Berisha dobrý reflex

Reagovat
10

Mega zákrok

Reagovat
The Krupy

Pjanič nádherne

Reagovat
M11

MIRA !!!

Reagovat
The Krupy

Záver polčasu výborný z našej strany, konečne sa na to dalo dívať.

Reagovat
10

Mire ale až na těch posledních 5 minut slušná bída...

Reagovat
Melchior

Pjanić nejlepší střelec týmu

Reagovat
Mr.Jindros

Super tlak teď, zaslouženej gól... Ramsey dřevo.

Reagovat
Mr.Jindros

Ale golmanovi dávám taky kredit.

Reagovat
The Krupy

Mne sa zatiaľ vôbec, ale že vôbec nepozdáva Rabiot.

Reagovat
10

Hraje strašně, bude ještě potřebovat čas, je na něm vidět, že od Vánoc nic neodehrál...

Reagovat
Pettirosso

Pritom v priprave vypadal dobre. Zatim je prisernej

Reagovat
ED91

Reagovat
Melchior

Ramsey je teda s Pjanićem zatím náš nejlepší záložník.. Khedira klasicky nic nevymyslí a Rabiot hraje dost alibisticky.. ta jeho šance je škoda, ale do kombinace hraje dobře, nabízí se i se nebojí vystřelit... Podle mě zatím nejlepší možnost je hrát Dybalu jako druhýho útočníka a jeho jako CAM. Největší škoda je sice v tomhle systému nevyužitej potenciál Ronalda, ale tomu to zatím stejně v nový sezoně moc nepadá.

Reagovat
M11

De Ligt uz ziskava potrebne sebevedomi

Reagovat
10

Reagovat
The Krupy

dnes veľmi dobrý výkon, chalan bude perfektný

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

Berisha si dela uz srandu

Reagovat
10

3. gól chytil

Reagovat
Melchior

kde koukáš ty, že to všechno chytáš tak brzy?

Reagovat
M11

Digi

Reagovat
CR7RONALDO

Ronaldo zatiaľ okradnutý o 2 asistencie.

Reagovat
10

Takhle dobrej výkon brankáře proti Juve nepamatuju od památných zápasů proti Sorrentinovi

Reagovat
The Krupy

To boli neskutočné zápasy

Spal môže Berishovi ruky bozkávať, bez neho by dostali päťku.

Reagovat
10

to minimálně

Reagovat
Pipo123

Berisha mal takých zápasov viacero, až ma prekvapuje že sa ho Atalanta zbavila.

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
The Krupy

Ronaldo + Dybala? Áno, prosím. Snáď aj Sarri vidí že toto je cesta, Gonzalo nech sedí na lavičke.

Reagovat
Melchior

Pjanic za uvolnění Dybala za přehled Berisha za to, že konečně dovolil Juventusu rozhodnout zápas

Reagovat
The Krupy

Bonucci ty pako

Reagovat
Anacron

Ten má smůlu to je hrozný

Reagovat
Inter Fan

Forza Inter.

1 Handanovic, 37 Škriniar, 6 De Vrij, 95 Bastoni, 87 Candreva, 5 Gagliardini, 77 Brozovic, 12 Sensi, 18 Asamoah, 10 Lautaro, 7 Alexis

Reagovat
Rip

Útočná dvojce a Bastoni . Toho Gagliardiniho tam vidím nerad, ale máme teď náročný program a hráči se potřebují prostřídat ať nejsou unaveni.

Reagovat
celestial-

Bastoni je odchovanec? Inak zaujímavá zostava, ešte by som nechal odpočívať Sensiho. Do zálohy by sa hodil niekto kvalitný, pri tej LM je vidieť, že nie je s kým moc rotovat

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Sensiho hraje ta záloha úplně na hovno, musí hrát.

Reagovat
Rip

Bastoni není odchovanec, přišel z Atalanty a Inter ho posílal na hostovačky (Atalanta,Parma) až letos si ho nechal Conte v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude Milan na RCB lepší než na tom LCB a Lautaro nebude syslit, Alexis už snad gól.

Reagovat
Inter Fan

ved skriniar hra nalavo dobre

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
10

FORZA HIPSTER!

Reagovat
Rip

Zase hrajeme v černých dresech, naposled nám moc štěstí nepřinesly.

Reagovat
Mihal

Sensiiiiii Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

SENSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

SENZACNY GOLGOLGOLGOLOLOLOLOLOLOLO :DDDDDDDDD Ten komentator je retard ale stalo to zato

Reagovat
Nuno čomes

Alexis!!

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
10

luckeři voe

Reagovat
Mihal

Nasere co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

A ne snad? sám Sensi se tomu teď smál, jednou trefí Sáncheze do prdele, od který se to odrazí do brány, pak se ukopne 5 metrů vedle a je z toho další gól

Reagovat
Nuno čomes

Pointa?

Reagovat
Nuno čomes

Alexis!

Reagovat
RKBoy

Inter na titul.

Reagovat
Nuno čomes

Zatím si jako ale pořád nemohu zvyknout na to držení míče, narážečky Atd. Co to je vole?

Reagovat
RKBoy

futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#ConteOUT mi sme chceli calmu calmu nie toto...

Reagovat
Nuno čomes

Do pice Antonio

Reagovat
Nuno čomes

Byl jo. Skoda.

Reagovat
Forza_Inter

Lautaro je zas mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Hraje hrozně. Posral se z konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria zatím jednoznačně nejslabší tým, se kterým jsme hráli. Ti kluci vůbec netuší, co mají hrát, kde se pohybovat, ...

Alexis i Bastoni zatím super

Reagovat
10

šílenost, vepředu na náhodu ve 3 lidech, vzadu ještě větší chaos, to se nevidí snad ani na Spartě těm ani Csaplár nepomůže..

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
DelPiero137

Ten 3 gol to bola sila...

Reagovat
Dejwa

Zatím na pohodu, Sampdoria je fakt mimo.. Stejně jako Lautaro, v úvodu sezóny fakt marnej, na to jak ho mám rád, mě začíná srat. Alexis bude skvělej. Dal bych tam Borju za Broza, ať si taky odpočine.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hádam nikto nečkal, že by hipík potešil... pod týmto trendžom tam pár hráčov vyložene vyzerá, že by rado zmenilo šport.

Reagovat
10

Ono to vypadá, že už jich pár ten sport změnilo...

Reagovat
Alberto Aquilani

Môžem? Už som von z kanála

.

.

.

.

Já vám to o EDF říkal

Reagovat
10

on chce do AC, ještě si polepší, uvidíš...

Reagovat
Alberto Aquilani

Tipol by som to na Spallettiho

Reagovat
smazaný uživatel

V druhom polčase by som tam dal Barellu a Vecina na miesto Sensiho a Brozoviča, aby sme ich trochu pošetrili na Barcelonu a Juventus. Inak čo dokazuje Sensi je až nemožné Mimochodom toto je Sanchézov prvý zápas za Inter a hneď gól, či dva Sampdoria mala celkom slušný a aktívny nástup do zápasu (prvých 5 minút), počas ktorých sa snažili napádať rozohrávajúcich stopérov a Jankto si na seba vypýtaj aj faul, ale potom to išlo celé dolu vodou a zatiaľ jeden z najľahších súperov počas tejto sezóny spolu s Lecce

Reagovat
smazaný uživatel

FQ???

Reagovat
smazaný uživatel

wtf...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase - proměnit to Lautaro, červená by nebyla takové tutovky prostě musí proměňovat ...

Reagovat
Mihal

toto iste ma napadlo... Inak alexis celkom aj smola, prvy faul hned karta a potom za toto druha

Reagovat
smazaný uživatel

EDF si to dava na ciare solidne

Reagovat
lnterista

Prisna

Reagovat
10

pokud vyloučí ještě Sensiho, Škriniara, De Vrije a Brozoviće, tak možná Doria vystřelí na bránu

Reagovat
10

to bylo rychlejší než jsem čekal

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Ne prostě, jak je u Skriniara nějaký Čech, tak to posere

Reagovat
Rip

Z pohodového zápasu zase bude drama do poslední minuty.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Rip

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo chytat Handa po skvelem vykonu s Laziem a podpisu smlouvy uz muze jet tu svoji klasiku

Reagovat
Nuno čomes

Je to dřevák, ale čuch na na góly má.

Reagovat
Dejwa

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Gaglia nikdo (včetně mě) ho tam nechtěl po Slávce vidět a tím pádem bylo jasné, že jakmile nastoupí, dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Gagliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagooooooooooooolgolgoglgogloglgoglogloglgolgolgogloglogolgolglolgolgolgoglogol

Reagovat
10

ten střed obrany, to se nevidí

Reagovat
Nuno čomes

Pokračuj

Reagovat
10

co zase chceš, joudo?

Reagovat
Nuno čomes

Pořád prupovidky s oslovením na konci?

Reagovat
10

prdel bude, až dneska Di Francesca vyhodí a v pondělí ho podepíše AC/Viola

Reagovat
GEGE

nestraš ty vole...Giampaola ještě podrží...

Reagovat
10

asi jo, ale do toho vašeho výběru trenérů by to přesně zapadalo

Reagovat
10

derby bude mít koule, těším se moc

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů na čele, to bude krásný pohled

Reagovat
10

to je klidně možný, Juve nebude favorit jako dřív

Reagovat
Pipo123

Já toho Conteho stále nechápem, jak išiel ešte pred fans Interu a hecoval ich. Som tak nejak čakal že fans Interu mu nedokážu prísť na chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kazdy zapas okrem toho ustrachaneho matchu v LM sa dalo pozerat na tu hru co je sakra rarita takze s nim asi moc problem nema nikto... Je vidno ze minulost neriesi a kabina mu sadla takze za mna je to normalne.

Reagovat
Pipo123

Nene, je to Juventino, nasrať na neho

Reagovat
cink

Taky k tomu tak pristupuju. Zatím

Reagovat
10

ty zapomněli už při podpisu, kdy naopak uchcávali radostí

Reagovat
Rip

Co na to říct 6 vítězství za sebou, tak je miláček číslo 1, pokud příjde období kdy se nebude dařit bude nepřítel č.1. Člověk je primitivní tvor.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

To akože vážne si si myslel? Conte je nielen výborný tréner, ale zároveň má obrovskú dôveru u hráčov, ktorí chcú s ním pracovať (napr. Barella, Lukaku, Sanchéz). Okrem toho, je to ten tréner, ktorý dokáže presvedčiť aj vedenie o nákupe tej a tej posily. Taktiež má výborné vzťahy s Marottom. A o výsledkoch snáď hovoriť ani nemusím

Reagovat
Whitemedia

tréner, ktorý dokáže presvedčiť aj vedenie o nákupe tej a tej posily.

naše vedení nepřesvědčil

Reagovat
smazaný uživatel

Výnimka potvrdzuje pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

V Juventusu s tím taky neuspěl, proto i na truc odešel.

Reagovat
Gazdo

A kto tu vasu kravu uz dokazal presvedcit?

Reagovat
Whitemedia

Lampard, protože máme ban a nakupovat nemůžeme

Reagovat
Forza_Inter

Samp ma individualnu kvalitu - Quagliarella, Bonazzolli, Rigoni, Colley, Caprari nezahrali zle ale ako team su strateni, skoda... kazdopadne sa bojim ze s Barcou dostaneme ak budeme mat vypadky v zapasoch ako doteraz

Reagovat
Recoba Inter

Bonazzoli kvalitní hráč? Kde si na to byl?

Reagovat
Forza_Inter

bolo to myslene tak ze nezahral zle v tomto zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze nebude proti juve hrat alexis. Videl bych ho tam radeji nez lautara ktery sice presuje a bojuje ale kdyz je treba dat gol tak to je velky problem.

Reagovat
Recoba Inter

měl by dostat šanci znovu Politano

Reagovat
mastakillah

Atalanta válec ... obrana Sassuola tragická

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo vidět v Jugoslávii

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
cink

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
cresposuper

Romulo hra fakt trequartistu?

Reagovat
10

jo...a docela dobře

Reagovat
Recoba Inter

Zápas jsem sice neviděl, ale strašně příjemně mě překvapuje každým zápasem Conte. Je to pan psycholog, který je umí připravit i mentálně, to jde vidět. Teď už po měsíci můžu říct, že Inter šel nahoru, důležité je ve výkonech pokračovat.Jde vidět, že je to tým který dýchá pro všechny co jsou jeho součást - a to jsou všichni Navíc se mi líbí, že dává šanci i ostatním, netočí jen základní jedenáctku. Zrovna teď před Sampou jsem si říkal, že by bylo fajn, kdyby už konečně dostali šanci v základu Bastoni a Alexis a prý nehráli špatně, to mě hodně potěšilo. Minulé kolo zase pro změnu Biraghi. Jen tak dál! Conte je konečně trenér, který dělá komplexní práci manažera a dělá ji dobře. Tak jak jsem si to posledních 9 let jen marně představoval. Forza Inter

Reagovat
Recoba Inter

Je to zkrátka tým, který*

Reagovat
mastakillah

Dries

Reagovat
10

BALO IS BACK

Reagovat
Kaka14

Dneska by sa patrilo už vyhrať

Forza Milan

Reagovat
10

Neapol má nějakou zvláštní úchylku na pravý beky...minulou sezonu pro mě překvapivě, nahradil do tý doby jednoho z nejlepších beků v Italii Hysaje v základu Malcuit, kterej pak byl nejlépe hodnocenej pravej bek v lize, letos zase jeho nahradil Di Lorenzo a taky hraje výborně, přičemž ty dva se na hřiště nepodívají, co by za takovej luxus dali ostatní týmy

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos, Acerbi, Radu - Marusic, Milinkovic, Leiva, Alberto, Lulic - Correa, Immobile

Reagovat
Alberto Aquilani

Som ti vravel, že Marusic dá von zo zostavy Lazzariho

Reagovat
Pipo123

Tak Inzaghi točí zostavu pravidelne, Lazzari hráva zatiaľ viacej, ale jo prečo nie. Marusic mal u nás prvú sezónu výbornú, možno mu konkurencia prospeje a vráti sa ku svojej hre

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes na lavičce Udinese spolu s Barákem je také Jakub Kubala.

Reagovat
Azazelo RD

Podle livesportu se jmenuje Jan.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Jan.

Reagovat
Pipo123

Strakosha neskutočné zákroky

Reagovat
Pipo123

Raduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
10

Ribery slušnej slalom

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina zatím jasně lepší nebýt Gigiho, je to i 0:3 ... A Frank pořád umí

Reagovat
10

AC hraje jak Doria včera...a to jsem si myslel, že už se do toho pomalu dostávají

Reagovat
bobis21

ty vole to je průchoďák vzadu nebýt Donnarumy tak to už klidně mohlo být i víc

Reagovat
smazaný uživatel

AC pokračuje v top výkonoch 20 minúta ani strela na bránu, nech tam konečne zaplatia trénera čo urobí poriadok a dá mužstvu tvár a nie priemerných trénerov.

Reagovat
bobis21

Giampaolo hrál se Sampdorií minulou sezonu krásný fotbal, tohle se tomu zatím ani nepodobá. To není jen o trenérovi

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolat trenéra todle je fakt strašný, horší jak za Gattusa

Reagovat
sansiro

My jsme jediné mužstvo v Serii A, které hraje dozadu místo dopředu. Alibisticky to vrací na obránce, často to končí úplně nesmyslně u Donnarummy, pořád jedou do plných

Tak a teď gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Frank je dneska zatím skvělý Pan hráč

Reagovat
10

Caldara ještě někdy bude hrát? To má furt to jedno zranění, nebo se zranil znovu?

Reagovat
Eldarion

2x ACL

Reagovat
10

Aha...to je hrozná smůla

Reagovat
Alberto Aquilani

Nedávalo by Giampaolovi väčší zmysel Bennacera dať na pozíciu Hakana a hrať pred obranou s Bigliom? Hentí dvaja sú takto skôr nebezpeční pre vlastný tím. A Bennacer takto hlboko nehral ani v Empoli a ani za repre.

Reagovat
LesyJePan

Určite by to zmysel davalo každému okrem Giampaola.

Reagovat
bobis21

Hakan hlavně musí hrát mnohem výš než je teď, dozadu byl vždycky špatný. On má být podhrot, ne nějaký carrielo nebo co ta jeho role teď vlastně je ...

Reagovat
CubONE

Mne teda pride, ze prave to jeho vracanie sa a energia su jedine veci, co za dva roky predviedol. V utoku nula bodov.

Reagovat
bobis21

Já klidně přiznám že u něj nejsem objektivní, protože už v německu to byl jeden z mých oblíbených hráčů, ale jako podhrot mi špatný nepřijde.

Reagovat
CubONE

Ja som ho v Hamburgu mal tiez rad, Bayer si velmi nepamatam, ale pride mi, ze na toho bundesligoveho Hakana sa ten nas vobec nepodoba.

Reagovat
bobis21

v Leverkusenu mi přišel ještě lepší než v HSV. A je pravda že na to v AC nenavázal ...

Reagovat
10

Já nechápu ani třeba Kruniće, místo toho tureckýho tragéda, určitě by nebyl horší a na tu roli se hodí víc

Reagovat
maras93

Na toho čekám už jakou dobu a furt nic

Reagovat
Alberto Aquilani

Mne sa páči ako Hakan s takým entuziazmom a živelnosťou si podbehne dozadu, aby prijal loptu a rozohral, následne sa na sekundu pozrie sa dopredu a pak sa otočí dozadu a dá to na Bennacera alebo Musacchia. A toto robil celý polčas. Bennacer by tam snáď ukázal tú svoju kreativitu.

Reagovat
10

Calhanoglu je takovej mediální hráč, co kromě standardek a střel nic nemá, ten navázal přesně tam, kde Honda skončil. A Kessie k tomu spěje delší dobu taky...

Biglia mi přijde za zenitem, ale pořád by to bylo pevnější, než teď.

Reagovat
CubONE

No on ani tie standardky a strely neukazal. Pamatam si snad dve dobre strely, Arsenal a Atalanta, inac mu to lieta niekde do piateho radu.

Reagovat
CubONE

Reagovat
maras93

Se divím, že prohravame. Doteď jsme hráli vždycky skvěle. No co, oni to určitě otočí. I kdyby prohráli, tak nevadí, Giampaolo odvádí super práci a je jen otázkou času než dozeneme čelo tabulky. :) Forza Giampaolo, forza AC!

Reagovat
smazaný uživatel

Moja rec

Reagovat
LesyJePan

Giampaolo musí ísť, kým je čas na zmenu. Viem že kazdy trener potrebuje čas a priestor ale tento tu nemá zmysel, ked doteraz nie ke v tej vidiet ani náznak nejakého systému.

Reagovat
Yanek

Přesně to si taky říkám. Trenér může mít problémy, ale vždy je tam vidět záblesk jeho rukopisu - Guardiola, Klopp, Allegri, Conte. Ti všichni nezačínali skvěle, ale jejich hra šla poznat. Tento jen kecá.

Reagovat
LesyJePan

asi tak, keby sme prehravali ale bolo by vidiet ze to ma hlavu a pätu, ze hraci o sebe vedia, tak by som mu čas dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo vlastne chce hrať AC nevie ani Giampaolo nefunguje útok, záloha, obrana a ani Donnaruma nič svetoborne, asi najhorší tréner čo tu bol.

Reagovat
Pipo123

Tu sa nadava na trenera AC, ale to AC vobec nie je stavané pre jeho futbal, ma tak nudnu zálohu, Suso je na tej pozicii stratený, k tomu ma v predu labilneho utocnika. Zaujimave ze AC dopredu vedelo kto ich bude trénovať a do jeho futbalu mu nedali ziadnu adekvátnu posilu

Reagovat
bobis21

těžko se v současné situaci shánějí top posily ...

Reagovat
LesyJePan

Beriem že jeden tvorivý založnik ešte mohol prísť, ale má tam na lavičke Paquetu, Bigliu, Bonaventuru alebo Krunica. On hraje stale s Hakanom ktorý je strašný a dnes to tiez dokázal. Suso odjakživa hraje na krídle, kde by mal byť podľa teba?

Reagovat
bobis21

Bonaventura ani Paqueta ještě nejsou 100% ne?

Reagovat
GEGE

Však to mercato od BMM bylo totálně tragické... Zlatý Mirabelli s lebkounem...

Reagovat
10

Oni teď budou další 2-3 sezony čistit kádr od těch průměráků, co se tam natahali. Tohle léto stavěli kádr pro Giampaola, předchozí roky na 433... potřebují stabilitu, to začíná zeshora

Reagovat
Alberto Aquilani

A akých hráčov by si si tam tak predstavoval? V Dorri hral so zálohou Torreira a pak Ekdal na registovi a mezzali mu robili Linetty, Barretto a Praet. V AC má predsa kvalitnejší team a to aj v útoku. Maximálne má horších krajných bekov, Bereszynki by tam hral základ. To je presne jak s hipsterom totok.

Reagovat
bobis21

obávám se že Linetty i Praet by dneska hráli základ i v AC

Reagovat
Pipo123

Prave mi ta zaloha prisla lepsia, teda pre ten jeho futbal. Praet aj Linetty sa mi velmi pacia

Reagovat
Alberto Aquilani

Kessie - Biglia - Bennacer nie je určite slabšia záloha. Problém je, že to od začiatku nezvláda a upustil od svojho systému po prvom zápase. Takto má absolútne nevyužitého Paquetu a nedokáže posadiť Hakana so Susom.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
10

S tím útokem a zálohou, minimálně u Praeta s Linettym, bych si tak jistej nebyl. Navíc ho imho dost svazuje Suso a jeho nulová taktická variabilita, musí ho nechat na křídle, protože by se uprostřed ani nedostal k míči, nemá tam trequartistu, útok nemá takovou kvalitu do mezihry, návaznost se zálohou tam neexistuje...

Reagovat
bobis21

trequartistu by měl být Paqueta ne? Ale Suso ani Castillejo do jeho fotbalu nepasují asi nikam, to je pravda.

Reagovat
10

Myslím dneska a v návaznosti na limitujícího Susa, bez něj s Paquetou by AC bylo silnější

Reagovat
Yanek

Tohke se bude táhnout jak v AS minulý rok. Pak se v půlce sezony zjistí, že už je pozdě. No nic, tragédie pokračuje...

Reagovat
GEGE

Neva Calhamerda si příště s Kessiem strihnou zase základ, protože proč neco měnit, když hrajem tak dobře... Musacchio jakoby smet... Italská Sparta ty pico...

Reagovat
lajka30

Sparta se aypoň snaží hrát fotbal.

Reagovat
lajka30

*aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

AC už musí být vážně na dně, když se v porovnání se Spartou najdou na letošní Spartě nějaká pozitiva

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to mužstvo nemôže byť až tak zlé veď minulú sezónu im unikla LM o bod, skôr štýl Giampaola im vôbec nesedí a to je otázka na vedenie AC či to bola dobrá voľba.

Reagovat
lajka30

To bylo na červenou.

Reagovat
LesyJePan

čistý skrat

Reagovat
smazaný uživatel

vestec

Reagovat
smazaný uživatel

lmao

Reagovat
Yanek

Musacchio snad v základu už definitivně skončil.

Reagovat
maras93

pome to zabalit, tohle nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Montella v depke, keby prehravaju tak sa smeje bastard

Reagovat
Zark

prej Ranieri(spasitelú uz je ve meste. ma byt novym trenerem misto Giampaola.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ranieri jim opravdu nepomůže, to není nějak extra kvalitní trenér

Reagovat
CubONE

No nabuduce uz nepojdem, vyhodene peniaze.

Reagovat
10

Ty bys ještě mohl fandit Spartě...a pak změnit sport

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto je vidiet ten rozdiel medzi sucastnim AC a Interom, Conteho praca uz je vidiet ti hraci si rozumeju kombinuju... Aj teraz zo Sampov ked sa islo do 10 stale sa kombinovalo utocilo. Giampaolov (pred sezonov ho tu pasovali za maga a niektori vraveli ze budu pomaly o titul hrat...) system absolutne neviditelni zatial. Ako je AC v 10 tak tipujem ze bez nejakeho troll golu ani nevystrelia na branu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto je vidiet ten rozdiel medzi sucastnim AC a Interom, Conteho praca uz je vidiet ti hraci si rozumeju kombinuju... Aj teraz zo Sampov ked sa islo do 10 stale sa kombinovalo utocilo. Giampaolov (pred sezonov ho tu pasovali za maga a niektori vraveli ze budu pomaly o titul hrat...) system absolutne neviditelni zatial. Ako je AC v 10 tak tipujem ze bez nejakeho troll golu ani nevystrelia na branu...

Reagovat
smazaný uživatel

No nic to je asi koniec no :(

Reagovat
smazaný uživatel

Giampaolo dovidenia, ďalšia skúška z priemerným trénerom nevyšla a môže prísť ďalší....

Reagovat
LesyJePan

Po tomto debakli musi Giampaolo ísť

Reagovat
LesyJePan

som pisal este pred penaltou

Reagovat
Kluivert9

Bennacer Toho kde vyhrabali?

Reagovat
smazaný uživatel

Aky pokemon podla vas nahradi Giampaola? EDF, nejaky nahodny kedysi hrac AC, Pioli alebo niekto ini?

Reagovat
smazaný uživatel

Aky pokemon podla vas nahradi Giampaola? EDF, nejaky nahodny kedysi hrac AC, Pioli alebo niekto ini?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do aj s double clickom

Reagovat
Largo

Allegri

Reagovat
Alberto Aquilani

Minútu pred gólom tak isto stratil loptu aj Bennacer. Z toho chalana sa tu robil pomaly najlepší režisér v lige, pritom regista podľa mňa ani nie je. Ale Spalletti by s nimi hral v pohode o prvú 4ku.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hh a teraz spravil ďalšiu penaltu

Reagovat
Vtáky cez tepláky

JJ, Hakan rulez

Reagovat
10

Pomaly nejlepší režisér v lize...co to zase meleš?

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď tu mal auru totálnej posily a jedného z najlepších stredopoliarov v lige. Niekto ma tu presviedčal, že ešte nikdy necítil takú istotu, že sa nejaký hráč presadí a čítal som aj dačo o lepšom Verrattim. Trebars aj náš hipík ho označil za najlepšieho hráča v lige. Normálne som mal chvíľu pocit, že AC kúpilo z Empoli spolu s Krunicom Xaviho s Iniestom, a oni normálne z ligy vypadli s nimi v strede poľa :-)

Reagovat
10

já mu taky věřil, ale tohle jsem tady nezaznamenal... možná po africkým poháru, tam jsem to nesledoval a nějakej Fantomas se tam možná klasicky připochcal

Reagovat
Zark

Reagovat
Alberto Aquilani

áno, nie len tu v tejto sekcii, sa o ňom strašne básnilo. Či to bol fantík, to už neviem...

Reagovat
cresposuper

Ja som teda africky pohar nevidel, ale v lige bol Bennacer vyborny. Zase nemusime tu hned robit zavery po 6 kolach.

Reagovat
Largo

Presne. Navic, kolik zapasu Bennacer odehral?

Reagovat
10

nikde neříkám opak a ani tady nikdo závěry nedělá, reaguju jen na to, že ho tady někdo údajně pasoval na nejlepšího registu v lize

Reagovat
cresposuper

To bola skor reakcia na Alberta.

Reagovat
bobis21

to je poprvé co něco takového slyšlím co vím tak většina lidí spíš řešila jestli vůbec posadí Bigliu ...

Reagovat
cresposuper

Vypadli, ale minimalne 5 timov v lige hralo horsi futbal nez oni. Za mna bolo Empoli najsilnejsi zostupucuji tim, co pamatam.

Reagovat
10

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Nepisal som to tak ako pises, ale ano, ja som ho chvalil a stale som si nim isty viac ako hocikym inym. Dnes spravil dve penalty, to je pravda, ale aj napriek tomu spolu Leaom ani neviem koho by som oznacil za lepsieho. Pytal si loptu, behal, bojoval, zrychloval hru, nebal sa, co obcas viedlo ku strate lopty. Ten chalan je o parnik dalej od ostatnych zaloznikov (v AC).

Reagovat
Largo

Di Francesco vubec nerikal, ze je to nejlepsi hrac ligy. Ta otazka znela, kdo ho v lize tento rok nejvic zaujal...

Reagovat
Zark

jj taky jsem to tady nekde cetl, ale nejlepsi jsou vzdy komenty na youtube k videum jednotlivcu

Reagovat
10

Pětibodová Viola asi nečekala, že si na San Siru takhle zvedne sebevědomí. Ty byli úplně v prdeli, ale proti AC vypadají jak z jiný planety...

Reagovat
Tomanatura

? Tendence je vzestupna, defacto jediny spatny zaps meli na Genoe. Vykony jsou taky super,jak s Atalantou, tak Neapoli. Dneska se prave vyhra Fiore po minulem kole a prolomeni te bariery dala cekat.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

u nich tych 5 bodov nie je velmi adekvatnych, za to pre AC je tych 6 neadekvatne vela.

Reagovat
Recoba Inter

bohužel...AC mělo se dvěma výsledky 1-0 štěstí, zatímco Viola měla smůlu se dvěma prohrami

Reagovat
10

super? s Atalantou jsem z toho ten pocit neměl, resp. rozhodně bych neřekl, že odehrajou takhle kvalitní zápas jako včera

Reagovat
smazaný uživatel

Ribeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeery dnes na pana Chiesa ak od neho pochyti skusenosti tak ma velku buducnost.

Reagovat
10

Chiesa nikdy nebude ani na týhle úrovni, na který je Ribery v 36 letech... fotbalově to je jako srovnávat Nocerina s Pirlem

Reagovat
Pipo123

Od Andreazzoliho v Janove som cakal viac, dostal padáka, Skoda Bo v Rmpoli hral fajn futbal

Reagovat
Alberto Aquilani

taký fajn, že s nimi vypadol... hlavne že ho to naše hovado práčkovské chcelo naspäť...

Reagovat
Pipo123

On casto nemal vysledky, ale na ich hru sa dalo pozerat, myslel som ze na to naviaže aj v Janove kde ta kvalita je vyššia

Reagovat
10

Chapeau, Ribery i tifosi

Reagovat
smazaný uživatel

Čo dodať AC už zrejme je na úplnom dne a predstava o účasti v lige majstrov je skôr sci - fi, vedenie dotiahli trénera ale nie hráčov na jeho štýl, hráči ako Krunic, Bennacer, Rebic nedoniesli žiadnu kvalitu a pod Giampaolom sa trápi Piatek, Suso, Paqueta, Kessie.... Zrejme príde ďalšia zmena na stoličke trénera či to bude zase pokus..... Možno raz sa trafia.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ktoreho trenera by si dotiahol? Wengera? Keby nedal Gatuso vypoved, nebol som za jeho vyhodenie. Po druhe, Piatek je traged, jedine co ma je vyber miesta, a teraz sa ukazuju jeho 'kvality'. Sa cudujem ako si niekto moze mysliet nieco ine. V podstate aj kvoli nemu je AC v takych srackach. Po tretie, ten tim ma urcite vacsiu kvalitu ako to co teraz predvadzaju.

Reagovat
Largo

Allegri

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ale no, nebud smiesny..

Reagovat
smazaný uživatel

Možno aj Wenger, súhlasím že majú naviac ale pod Giampaolom asi nie už v príprave im to nešlo teraz už je šieste kolo a žiaden pokrok skôr chaos, keď si včera pozeral tak tam nič nefunguje,Ribery a Chiesa si robili čo chceli.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele