Makhmud “Mach” Muradov v UFC první zápas vyhrál!

Makhmud “Mach” Muradov

Makhmud “Mach” Muradov podepsal s UFC. Takovou novinu jsme vám přinesli ani ne dva týdny zpátky. Teď už má ale „Mach“ po zápase. V dánské Kodani absolvoval svůj UFC debut, který byl vítězný.
Makhmud Muradov se utkal s italským borcem Alessio di Chiricem, který za sebou měl 6 zápasů v UFC s bilancí 3 vítězství a 3 porážky. Mach soupeře před zápasem rozhodně nepodceňoval, cílem bylo vítězství. To bylo to hlavní. To musí být vždy to hlavní. Před zápasem přemýšlel nad tím, že by rád stihl 3 zápasy do konce března. Naskočeného kolena se vyloženě nebál, ale uvědomoval si, že jej soupeř může čekat. Taktika byla nastavena na vítězství a pohyb v prvním kole. Hlavně neudělat chybu.
Mach byl v prvním kole opatrný a četl soupeře, který čekal na Machův útok, který se následně pokoušel kontrovat. Machova aktivita a rychlost byly rozhodujícími faktory v prvních dvou kolech. Di Chirico byl však Machovi vyrovnaným soupeřem a nepustil jej k ničemu závratnému. Ve třetím kole byli oba borci výrazně aktivnější. Ital začal rozdávat údery jako první a Muradova druhou polovinu třetího kola vyloženě naháněl. Macha několikrát pořádně trefil. Měl totiž výrazně víc sil, než Mach, kterému ve třetím opravdu došla šťáva. To se však dalo čekat, Mach neměl na přípravu tolik času. Klíčové pro Muradova ale byla vítězná první dvě kola, díky kterým vyhrál na body 3x 29-28.