Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Robert Urban ve Tváři předvedl dokonalou Marilyn Monroe: Blonďatá kráska v jeho podání znovu ožila

Robert Urban ve Tváři předvedl dokonalou Marilyn Monroe: Blonďatá kráska v jeho podání znovu ožila
Zdroj: TV Nova
výhra
V sobotním dílu pořadu Tvoje tvář má známý hlas diváci viděli spoustu skvělých hudebních čísel v podání českých celebrit. Nepochybně nejlepší výkon předvedl Robert Urban, který se proměnil v Marilyn Monroe. Blonďatou krásku, která svého času nastavila ideál krásy, předvedl tak dokonale, až porotcům naskočila husí kůže.

Robert Urban u červeného tlačítka zjistil, že ho čeká velmi těžký úkol. Vylosoval si Marilyn Monroe a předvést ikonickou krásku, která byla ve 40. letech minulého století naprostým sexsymbolem, byl velmi těžký úkol. Robert se s ním ale v show Tvoje tvář má známý hlas popasoval velmi dobře.

Herecký kouč Patrik Děrgel se rozhodl Urbanovi pomoct nejen za scénou, ale i přímo na pódiu. Stal se proto v podstatě živou kulisou, se kterou herec během zpívání písně Baby Bye Bye tak trošku flirtoval.

Na skvělém ohodnocení se diváci shodli s porotci a na sociálních sítích Robertův výkon vychvalují do nebes. Zvládl totiž podle nich dokonale vystihnout ženskou krásu, jakou Marilyn nepochybně vyzařovala.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy