Shang-Chi potvrzuje začátek natáčení a odhaluje synopsi

Shang-Chi potvrzuje začátek natáčení a odhaluje synopsi | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 5 obrázků
Začátek produkce je za rohem. Dočkáme se týmovky se Spider-Manem?

Zdá se, že natáčení nové marvelovky Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings začne již 1. listopadu. Podle zprávy, která se objevila na internetu, se bude natáčet v Austrálii a také v americkém Los Angeles. Jelikož premiéra je zatím naplánovaná na únor roku 2021, dává brzký start natáčení celkem smysl. Krom toho byla odhalena i synopse, jež nahrává domněnkám, že film bude mít z hlediska příběhu silný základ v komiksu.

„V komiksu je Shang-Chi synem čínského globalisty, jenž své potomky vychovával v odloučení, zcela uzavřené od okolního světa. Syn trénoval bojová umění a rozvinul u sebe nepřekonatelné dovednosti."

Krom toho jsme se čerstvě dozvěděli, že Spider-Man nakonec zůstane v MCU a tuhle novinku nám neváhal připomenout ani představit Shang-Chiho Simu Liu. Herec na Twitteru sdílel příspěvěk, který škádlí fanoušky s potenciálním propojením obou hrdinů. V komiksech Shang-Chi dokonce Spider-Mana trénoval a pomáhal mu bojovat bez toho, aniž by se musel stále spoléhat na svůj pavoučí smysl.

Že by Spidey po svém slavném návratu ke zbytku Marvelu dostal ve filmu cameo nebo nás v budoucnu čeká nějaká rozsáhlejší týmovka? Fanoušci by asi nebyli proti, ale oficiální návrat Spider-Mana do MCU je poměrně čerstvý a není pravděpodobné, že by se s ním do filmu počítalo (navíc podmínky návratu nejsou ideální a mluví se jen o jednom filmu), takže pokud se někde tito dva machři setkají, bude to spíše v rámci třetího samostatného pavoučího filmu.  

V Shang-Chiho sólovce se má objevit konečně skutečný padouch Mandarin, jehož napodobeninu si možná pamatujete ze třetího Iron Mana. Zde si jej zahraje Tony Leung. Režii má na starost Destin Daniel, v titulní roli se objeví Simu Liu a zatím neznámé úlohy se zhostí Akwafina.

Zdroj: Screenrant

 

Galerie: 6

Shang-Chi potvrzuje začátek natáčení a odhaluje synopsi | Fandíme filmu Shang-Chi potvrzuje začátek natáčení a odhaluje synopsi | Fandíme filmu Shang-Chi potvrzuje začátek natáčení a odhaluje synopsi | Fandíme filmu Shang-Chi potvrzuje začátek natáčení a odhaluje synopsi | Fandíme filmu Shang-Chi potvrzuje začátek natáčení a odhaluje synopsi | Fandíme filmu Shang-Chi potvrzuje začátek natáčení a odhaluje synopsi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest