Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Českou Barbie šokoval útok na kluka v Sedlčanech: Dětská zrůda, nazvala agresora

Autor: chal - 
29. září 2019
15:38

Video brutálního zmlácení chlapce ze Sedlčan se rychle rozšířilo českým internetem. Jde o skutečně otřesné záběry. Údajně zachycují mezi místními známou firmu Ondřeje P., který s kamarády bije bezbranného vrstevníka. Šokující video nenechalo chladnou ani sedlčanskou rodačku "Barbie" Gabrielu Jiráčkovou (19). Vnadná blondýna na sociální síti odkryla identitu útočníků a svěřila se s bolestivou zkušeností. Jako malá byla terčem šikany také.

Záběry napadení školáka v Sedlčanech jsou skutečně jen pro silné povahy. Ukazují nebývalou brutalitu, se kterou mladý útočník za pomoci kamarádů bije svého vrstevníka. Na první pohled jde o mladistvé, tak kde se v nich bere tolik agrese? Vždyť to už nebyla obyčejná rvačka, to byl lynč!

Nechutné video, na nějž upozornil server eXtra.cz, vyvolalo nejen v Sedlčanech obrovskou vlnu pobouření. A také otevřelo staré rány. Případ například české Barbie Gabriele Jiráčkové připomněl, čím si v Sedlčanech v dětství procházela ona.

„Tohle se kdysi dělo i mně a to v takové míře, že jsem se každé ráno probouzela se strachem, zda to nebude můj poslední den,“ napsala Gabriela. „Tohle už přeci nesmí nikomu tak snadno procházet!“ dodala.

Kritikou na adresu agresorů nešetřila a odkryla i jejich identitu. "Lidských, resp. dětských zrůd stále přibývá. Btw. jestli to někoho zajímá, ten sedlčanský agresor se jmenuje Ondřej P. a ti, kteří chlapce drželi ve stoje Jan M. a Pavel B. Věřím, že si ty malé svině spravedlnost brzy najde," doplnila drsně.

Chlapec, kterého Ondřej P. (16) zmlátil, podle informací serveru eXpres.cz skončil s otřesem mozku a poraněním v oblasti břicha. Policie se případem již zabývá a vyšetřuje ho jako výtržnictví.

Na záběrech je kromě nesmyslného násilí děsivá i reakce ostatních dětí. Brutálnímu útoku totiž přihlíží zhruba desetičlenná skupina. Nikdo přitom přitom nehne brvou, natož aby oběti pomohl.

Daniel Doležal ( 30. září 2019 07:13 )

Jaké výtržnictví to je napadení s pokusem o vraždu zavřít do vězení tam by ho to přešlo ***ečka asi by nebylo od věci tam přijet a tu jejich partičku trošku proplesknout když jim to tam prochází

sacred10 ( 29. září 2019 21:09 )

takový sráče rozmlátit do krve a jejich rodiče taky!

marlen52 ( 29. září 2019 19:34 )

jakýpak je mladý když může tohle dělat tak mu dát hajzlovi pořádný trest to čekají až někoho zabije a že zabije je jasné

MilousJeBuh ( 29. září 2019 19:32 )

Nechapu,stat se tohle memu decku tak bych mladeho serezal do bezvedomi vcetne jeho rodinky ktera bude nejspis hneda

Voldemord ( 29. září 2019 17:20 )

Parchanti, řezat to i s rodičema od rana do večera zrudy zparchanťělí!!🤮🤮🤮🤮

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání