S velmi rozpolcenými pocity jsme odcházeli z dnešního utkání. Nakonec je nutno říci, že převládaly na štěstí ty pozitivní. Velmi špatný první poločas s podprůměrnými výkony většiny hráčů s lacinou obdrženou brankou, možná rukou vstřelenou, neproměněné šance a možná i s naší neuznanou brankou, kdy míč možná byl již za brankovou čarou.

Zlepšení v poločase druhém. Soupeř nás trestal z neproměňování šancí a z brejkových situací.  V 56´ 0:3. Nesložili jsme však zbraně, v tu dobu jsme již nehráli špatně a věřili jsme, že je dost času utkání zdramatizovat.  Do hry nás dostal Butsko a následné střídání, kdy jsme poslali dopředu Jakoubka s Kalhousem. Oba strhli ostatní a soupeře jsme mačkali. Myslím, že jsme i zaslouženě srovnali, po dvou brankách Jakoubka. Vítězství pak měl na noze ještě několikrát Adam Zelenka, ale nakonec se rozhodovalo v pokutových kopech, ve kterých jsme se nemýlili a připsali si druhý bod.

Po “bláznivém” průběhu hry jsme za dva body rádi. Jsem však přesvědčen, že pokud by hráči k utkání přistoupili na sto procent, tak jsme měli na to vyhrát za tři body.

Jsme spokojeni s přístupem hráčů v posledních 20 minutách utkání, ale u většiny hráčů, krom tří až čtyř, nás jejich výkon zklamal. Pomohla nám také změna rozestavení po první obdržené brance. Za výkon v celém utkání pochvala opět Souky a Kávička.

Hráči utkání: 1/ Jakoubek, 2/ Koffi, 3/ Soukup.

FK Meteor VIII- FC Hradec Králové  3:3  (0:1)   pk 5:4

Branky: Butsko, Jakoubek 2x

Sestava: Jakoubek; Kubánek (49´Kalhous)-Dvořák-Vlček-Soukup; Liška-Zelenka- Butsko; Negru (63´Popovič)- Novotný (63´Petřík); Koffi