Orientační nabídka


Znak města Mladá Boleslav (odkaz na titulní stránku) 

Statutární město Mladá Boleslav - Oficiální stránky


 

V říjnu startuje série jazzových koncertů v leteckém muzeu

Podzim v Leteckém muzeu Metoděje Vlacha rozvíří jazz, swing a blues v podání špiček dnešní české hudební scény. Po čtyři pondělky (7. října, 4. listopadu, 18. listopadu a 2. prosince vždy od 19.30) se bude v cyklu Podzim na křídlech jazzu obecenstvu servírovat nádherná porce hudby v Letecké kantýně. Jako první zde vystoupí 7. října formace Piano Organism, dále 4. listopadu zde zahrají J. J. Jazzmen a Barbora Vágnerová, poté 18. listopadu Jitka Vrbová a její kvartet a 2. prosince Pavel Šlosar Quartet. Organizátoři pak chystají ještě na 16. prosince milé a dojemné vánoční překvapení. Posezení bude pro abonenty bude stolově uspořádáno.
Podzim na křídlech jazzu
Podzim na křídlech jazzu
 

 
 

Piano Organism je unikátní duo skvěle se doplňujících virtuozů Radima Linharta a Luďka Havla, Diváci mají šanci vidět špičkové muzikanty, kteří své nástroje ovládají natolik, že jejich souznění vytváří sound kompletního jazzového bandu.
Abonentky k číslovaným stolům jsou v prodeji přímo na pokladně leteckého muzea. Otevřeno je každý den v týdnu od 9 do 17 hod, tel.: 326 211 080, e-mail:
info@lmmv.cz.
Cena abonmá na všech 5 koncertů je celkem 700 Kč. Bude k dispozici rovněž malý počet vstupenek na jednotlivé koncerty zvláště. Přímo k leteckému muzeu zajíždí autobusová linka č. 40.

Další podrobnosti jsou v příloze zprávy.

 
Zveřejnil: Pavel Šubrt
Vytvořeno / změněno: 23.9.2019 / 30.9.2019 | Zveřejnit od: 30.9.2019

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
Počet návštěv: 460
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém