bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Rumburak Maroon. Střídačce Nashvillu se vysmál a chlubil prstenem

30. září 2019, 10:00

Tomáš Zatloukal

Hraje se sice nanečisto, žádné body se nerozdávají, ale emoce už pracují naplno. Taková je příprava v NHL. Jeden z důkazů podal minulý týden Pat Maroon, když se nejprve pobil s Austinem Watsonem a poté provokoval ostatní hráče nashvillských Predátorů.

 Je jedním z mála letošních šampionů NHL, kteří změnili působiště.

Na Maroona nezbylo u Blues místo a své rodné a milované St. Louis musel vyměnit za jinou destinaci. Ne že by si mohl stěžovat, zakotvil v Tampě a s Lightning bude mít podle bookmakerů nejblíže k zisku dalšího prstenu pro vítěze NHL.

A právě prsten - byť pomyslný - hraje hlavní roli v příhodě z přípravného mače mezi Bolts a Nashvillem. Maroon se nejprve porval s Watsonem a poté při průjezdu kolem střídačky Preds provokoval zbytek soupeřů gestem jak z Arabely.

VIDEO: Podívejte se na počínání Pata Maroona


Ukazoval si na prst a leštil pomyslný prsten, jímž tradičně kluby NHL odměňují členy vítězného kádru. "Bylo to od něj krajně neuctivé," psalo se o Maroonově kousku na zámořském webu ESPN.

Nutno podotknout, že vousatý Američan si dojemným příběhem, kdy se vrátil domů a před očima malého syna vybojoval Stanley Cup, podmanil srdce mnohých hokejových fanoušků. Zároveň to ale není žádný Mirek Dušín.

Má ze sebou pár kontroverzních okamžiků a třeba letos v play off koloval po sociálních sítích GIF zachycující Maroona, jak se sprostě vysmívá bostonským Medvědům.

A teď je tu další podobný kousek. Jde o součást Maroonovy role, umí se protivníkům dostat pod kůži. Nově tak činí v modro-bílém dresu Tampy.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.