Hrozivá nehoda: Náraz odmrštil auto pod kamion. Jeden mrtvý, pět zraněných

Jeden člověk zemřel a dalších pět lidí bylo dnes ráno zraněno při nehodě dvou osobních vozidel nedaleko Mostů u Jablunkova na Frýdecko-Místecku. Nehoda dopravu na silnici směrem na Slovensko komplikovala zhruba šest hodin, provoz byl plně obnoven až okolo 13:00. Přesto by řidiči měli být stále opatrní, protože následky nehody se v místě ještě odstraňují.

"Nehoda se stala na obchvatu na silnici I/11. Stalo se to krátce po 07:00 a čelně se tam srazila dvě osobní motorová vozidla, přičemž jedno v důsledku srážky bylo odmrštěno pod projíždějící kamion," uvedla policejní mluvčí Karolína Bělunková. Přesná příčina nehody se šetří.

Podle mluvčího záchranné služby Lukáše Humpla na místě nehody kromě pozemních posádek zasahoval také vrtulník. "Záchranáři již nemohli pomoci cestujícímu z osobního vozidla, který utrpěl poranění neslučitelná se životem a podlehl jim bezprostředně po havárii," uvedl Humpl.

Dodal, že ošetřeno bylo dalších pět mužů ve věku od 28 do 54 let. "Všichni byli při vědomí a utrpěli středně závažná poranění - ve dvou případech páteře, dále pak hlavy, hrudníku a dolní končetiny," řekl Humpl.

Jednoho zraněného přepravil vrtulník do Fakultní nemocnice Ostrava a ostatní čtyři byli převezeni na chirurgickou ambulanci nemocnice Třinec.

Související

Více souvisejících

Dopravní nehody Moravskoslezský kraj

Aktuálně se děje

před 40 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Feri míří na tři roky do vězení, rozhodl odvolací soud

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy