OBRAZEM: Vzejde z těchto dívek nová miss? Na casting přišly dvě desítky slečen
Moderátor Milan Peroutka při rozhovoru na castingu v Teplicích. Foto: Karel Horký
Zajímavosti

Teplice - Casting do soutěže o novou českou miss pro rok 2020 se konal v neděli v obchodním Galerie Teplice. Přišly přes dvě desítky krásných dívek.

Castingu se v teplické Galerii zúčastnilo jedenadvacet slečen. Dále jich postoupilo devět. Jsou to Valerie Kasalová, Lucie Pejčochová, Anna Hozmanová, Karolína Syroťuková, Ester Petrová, Samanta Ledenová, Barbora Aglerová, Lucie Makrowiczová, Valerie Herianová. Moderoval Milan Peroutka.

Castingů na Miss Czech republic 2020 se po celém Česku uskuteční dohromady jedenáct. V listopadu proběhne semifinále, ze kterého vzejde desítka finalistek.

Soutěž krásy Miss Czech republic byla založena s názvem Miss Face Czech Republic modelkou Taťánou Makarenko v roce 2010, lednu 2018 se přejmenovala na Miss Czech republic, se záměrem uspořádat v České republice soutěž krásy pro dívky ve věku od 17 do 25 let, ve které nerozhodují jen výška a míry, ale především půvab a sympatie.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru