InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuriózní gól poslal Lom na koně

Brankář Lomu Ladislav Chylík si při bránění náskoku vytrpěl své. Po střetu s jedním z oseckých hráčů mu pomáhá s osvěžením kapitán Miroslav Jelen. , Autor: Josef Janda

Brankář Lomu Ladislav Chylík si při bránění náskoku vytrpěl své. Po střetu s jedním z oseckých hráčů mu pomáhá s osvěžením kapitán Miroslav Jelen.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Po nevydařeném závěru v Milevsku, kde Lom přišel o všechny body v posledních minutách, nastoupili svěřenci trenéra Marka Císaře v neděli odpoledne proti Oseku. Na cestě za vítězstvím 4:1 jim pomohl neobvyklý gól už ve 14. minutě. Osecký kapitán Martin Krejčí napálil míč do Davida Neužila, od kterého se balon odrazil do sítě. Hosté sice srovnali, nicméně gólem do šatny poslal Lom opět do vedení Karel Chotovinský. Po změně stran se prosadili pouze domácí a vybojovali vítězství 4:1, které je udrželo pod elitní trojicí Olešník, Protivín, Český Krumlov. V příštím kole zajíždí Lom do Rudolfova.

 

TJ Sokol Lom – TJ Osek 4:1 (2:1), branky: 14. Neužil, 44. Chotovinský, 74. Vysušil, 84. Kosobud – 39. J. Říský, rozhodčí Vican – Lovětínský, Havlík, ŽK (1-2): 24. Šimák – 13. Benda, 16. J. Říský, 180 diváků.

Lom: Chylík – Kosobud, Trantýr, Jelen, Chotovinský, J. Rabiňák, Mařík, Šimák (84. M. Císař), Vysušil (72. Balogh), Neužil, Bosnyak (58. Voneš).

Osek: Budoš – Krejčí, Carda, Rybák, Benda, Kinkor, Hosnedl (53. Lávička), Hoch, J. Říský, D. Říský, Blatský (88. Hájek).

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Trenér Lomu Marek Císař zhodnotí celé utkání a okomentuje kuriózní gól. Proč je vítězství pro tým tak cenné?

Hráč Lomu Martin Mařík vysvětlí, proč se mu v posledních zápasech hraje o mnoho lépe. Proč se jeho tým neuklidnil už v první půli? Zabývali se v kabině ještě nepovedeným závěrem minulého utkání v Milevsku?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace