Hlavní obsah

Nová gangsterka Scorseseho, ale nic nového ve Spartě

Den očima Olivera Sáluse.Video: Oliver Sálus, Seznam Zprávy

 

Reklama

Pražská Sparta zase prohrála, otec filmů o mafiánech chystá další gangsterku a dojemné gesto fair play. Pět vybraných událostí přidává moderátor Oliver Sálus.

Článek

Nesmrtelné gangsterské duo Martin Scorsese a Robert DeNiro přichystalo další filmovou bombu. Jmenuje se The Irishman a trvá přes tři hodiny. Snímek, který se Scorsese snažil natočit téměř dekádu, je velmi očekávaný. Uživatelé Netflixu ho uvidí na konci listopadu, už o víkendu ale nadchl kritiky na Newyorském filmovém festivalu.

Ke sportu jednoznačně patří i fair play. Naplno se o tom přesvědčili diváci atletického šampionátu v Dauhá. Ten, kdo ale svému sokovi pomohl, byl nakonec diskvalifikován.

Kauza metoo může dostihnout i britského premiéra. Boris Johnson údajně před dvaceti lety stiskl stehno novinářce. Úřad ministerského předsedy tyto události popřel.

Americká kapela Metallica nevystoupí v Austrálii, její frontman a kytarista James Hetfield musí na odvykačku. Ze závislosti na alkoholu se léčil už v minulosti.

Fotbalová Sparta znovu prohrála. V Plzni navíc Letenští nevyhráli už dlouhých osm let. Sparta je v tabulce už osmá a před kdysi zářivým českým klubem je aktuálně třeba Slovácko, nebo Baník Ostrava.

Reklama

Doporučované