Holanová trpí bolestmi: Při koncertu se opírala o židli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Holanová trpí bolestmi: Při koncertu se opírala o židli!

Marcela Holanová
Marcela Holanová (Foto: ara a reprofoto Top Star magazín)

Nemohla sedět ani chodit. Marcela Holanová (68) trpěla po výměně kyčelního kloubu ukrutnými bolestmi. A ani po dalším měsíci z toho není úplně venku. Během koncertu se musela přidržovat židle. 

Už dopředu hlásila, že své vystoupení v polovině září v Jablunkově nechce za žádnou cenu zrušit. „Nějak to dám! Lidi jsou úžasní. Těším se, protože mě vždycky napumpují energií. Když ležím doma, tak mám černé myšlenky,“ přiznala Aha! zpěvačka v srpnu na Muži roku v Náchodě. Už tam měla ale tak velké bolesti, že se v zákulisí zhroutila a belhala se jen o francouzské holi.

Na pódium v Jablunkově se s bolestí statečně prala, před dav fanoušků si stoupla bez opory, a i když jí noha musela bolet, na přistavenou židli si nesedla. Skoro celou dobu se jí ale přidržovala.

„Neumím zpívat vsedě, jedině se můžu opřít o židli, ale to taky není ideální. Prostě to není to, na co jsem zvyklá. Ke zpěvu potřebuji nejen nohu, ale i bránici,“ přiznala Marcela, která už absolvovala tříměsíční rehabilitaci ve špitále. „Tam to bylo bezvadné. Teď už jsem ale doma a vůbec nevím, jak to bude pokračovat,“ svěřila se exmanželka Karla Šípa (74).

 Marcela Holanová doktorkou? Asistovala jsem u operace! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.