Zlínská zoo přivítala 600 000. návštěvníka

ZLÍN - V neděli 29. září prošel branou zlínské zoo jubilejní 600 000. návštěvník. Stala se jím Jana Kukulová z Prahy, která do zoo zavítala se svou rodinou, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí Zoo Zlín Romana Bujáčková.

Pro zlínskou zoo je to naprosto mimořádný úspěch v rámci roční návštěvnosti. Poprvé v historii již na konci hlavní sezony překonala hranici 600 000 návštěvníků v roce.

Zoo původně očekávala příchod jubilejního návštěvníka už v sobotu 28. září na svátek svatého Václava, kvůli nepřízni počasí a nižší návštěvnosti se však dočkala až v neděli ráno v 9.45 hodin. „V tu dobu k nám zavítala paní Jana Kukulová z Prahy společně s manželem a jejich dvěma pětiletými dětmi,“ uvedla Romana Bujáčková. Dárky pro jubilejního návštěvníka byly mimořádné. Kromě vajíčka nandu Darwinova s originálním polepem, roční rodinné permanentky ZOO Zlín Family, speciální prohlídky areálu zoo s průvodcem a dalších dárků ze zoo získala paní Jana s manželem také hlavní dárek, a to víkendový pobyt s polopenzí a wellness procedurami. „Říkali jsme si, zda dárkem v podobě roční permanentky výherce potěšíme, rodina Kukulových však naše obavy velmi rychle rozptýlila. Do zlínské zoo totiž jezdí několikrát do roka,“ dodala Romana Bujáčková. Paní Kukulová se z výhry upřímně radovala. „Do zlínské zoo se moc rádi vracíme. Tu pražskou máme sice dostupnější, ale nejvíc jsme si oblíbili vaši zahradu, je nejkrásnější. Permanentku ZOO Zlín Family tak určitě využijeme, brzy k vám opět přijedeme,“ neskrývala své nadšení paní Kukulová.

Zlínská zoo dlouhodobě patří mezi nejnavštěvovanější turistické cíle Moravy a mezi desítku nejoblíbenějších míst České republiky. Ve Zlínském kraji od roku 2003 nepřetržitě obhajuje pozici nejvyhledávanější turistické destinace.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x