Můj kousek štěstí

Marcela Holanová: Nesnesitelné zdravotní problémy

Hroutí se po operaci kyčelního kloubu. Ve společnosti byla spatřena, jak málem kolabuje. Atraktivní zpěvačka nemá zrovna jednoduchý život. Ke všem jejím strastem se nyní přidaly nesnesitelné bolesti.

Přitom od zmíněné operace již uplynuly více než tři měsíce. A rusovláska je stále nucena opírat se o francouzskou hůl. Přitom je natolik zodpovědná, že se snaží i přes utrpení dostát pracovním povinnostem.

Dokázala přetrpět dlouhou cestu autem z Prahy do Náchoda, kde zasedala v porotě soutěže Muž roku 2019. Sedět bez hnutí ale nezvládla, nešlo to. Proto se potichu odplížila do zákulisí, kde se se zaťatými zuby položila na lavici.

Jednu chvíli ani nedokázala vstát. "Už se těším domů," zanaříkala po skončení představení. "Nemohla jsem ani sedět, jak mě to bolelo." Ale ani doma to není ideální. Zpěvačka musí převážně ležet, jdou na ni černé myšlenky.

"Vůbec nevím, jak to bude pokračovat," říká s obavami. Čekají ji vlastní koncerty, děsí se, jak to zvládne. Neumí zpívat vsedě, leda by to řešila tak, že by se opřela o židli. "Ale to taky není ideální," poznamenává smutně.

Nicméně je statečná. "Nějak to dám," utěšuje se. "Lidi jsou úžasní. Těším se, protože mě vždycky napumpují energií." .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden