Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Oplzlý Mareš má další oběť: Nová postava byla zneužita stejně jako Jana

Oplzlý Mareš má další oběť: Nová postava byla zneužita stejně jako Jana
Zdroj: TV Nova
+ Dalších 17 fotografií
ULICE
Do seriálu Ulice vstupuje Eliška Hanušová, dcera herce Miroslava Hanuše, který v Ulici působí řadu let v roli politika Tondy Hložánka. Eliška Hanušová ztvární postavu Báry Klímové, osmnáctileté dívky, která naletěla pochybnému manažerovi Marešovi, podepsala s ním nevýhodnou smlouvu, která mu umožňuje využít její fotografie k jakýmkoliv účelům. Bára se tak stane tváří lechtivých produktů, s nimiž by nejraději neměla nic společného. Báře se zkrátka stalo něco podobného jako Olivové krásce Janě. Spiknou se tyhle dvě proti úlisnému Marešovi?

„Bára je mladá, citlivá a trochu naivní holka. Je jí osmnáct, studuje střední školu a žije na internátu. Bohužel si k tělu pouští lidi, od kterých by se měla držet dál. Podpisem smlouvy s Marešem si velmi ublíží. Její příběh je edukativní, doufám, že se z něj poučím já a třeba i někdo další a při podpisu smlouvy bude obezřetnější,“ říká Eliška Hanušová s tím, že sama dříve k podpisům smluv přistupovala laxněji.

„Všechny jsou si podobné a někdy jsou psané řečí, které je těžké rozumět,“ přiznává sympatická mladá herečka, pro kterou je role v Ulici první dlouhodobou zkušeností se seriálem.

Ovšem nevstupuje do neznáma, její otec Miroslav Hanuš v Ulici hraje už deset let. Diváci jej znají jako politika a bývalého starostu Tondu Hložánka. „Ulici jsem dříve sledovala pravidelně, teď nemám televizi, ale znám její příběh dobře. S tatínkem jsme moji roli probírali, ale rady mi nedával, nechává to na mně. Bohužel se v příběhu Ulice vůbec nepotkáváme, to mě mrzí, ale třeba se to ještě podaří. V ateliéru jsme se potkali zajím jen jednou, byl to můj druhý natáčecí den. Z toho jsem měla radost, všechno mi tam ukázal, seznámil. V Ulici se mi líbí, je to opravdu přátelské prostředí,“ dodává Hanušová.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy