InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veselí přivítá mistrovství Jihočeského kraje v cyklokrosu a Velkou cenu

Účastníci tiskové konference k Velké ceně města Veselí nad Lužnicí v cyklokrosu. , Autor: Josef Janda

Účastníci tiskové konference k Velké ceně města Veselí nad Lužnicí v cyklokrosu.     Autor: Josef Janda

VESELÍ NAD LUŽNICÍ - Příznivci cyklokrosu se opět po roce mohou těšit na cyklokrosové závody ve Veselí nad Lužnicí. V sobotu 26. října proběhne v areálu TJ Lokomotiva za zimním stadionem mistrovství Jihočeského kraje v cyklokrosu 2019 a již 7. ročník Velké ceny města Veselí nad Lužnicí muži Elite+U23 a ženy. Ředitel závodu Radek Bechyňský svolal u této příležitosti ve čtvrtek 26. září tiskovou konferenci, kde letošní cyklokrosovou akci představil.

 

Zabrousil do historie Velké ceny, upozornil na její novinky a představil úspěšnou cyklistku Kristýnu Lebedovou z veselského oddílu Cyklistický klub Jihočeské naděje. Na vítěze hlavního závodu elitní kategorie mužů čeká finanční odměna srovnatelná s triumfem na lednovém závodu MČR v cyklokrosu – 8 000 korun. Stříbrný cyklokrosař si přijde na 4 000 korun a bronzový na 2 000 korun.

Zájemci o start na veselských cyklokrosových závodech se mohou přihlásit na webové stránce www.cyklokrosveseli.cz/prihlasky nebo na e-mailu info@cyklokrosveseli.cz. Kromě tohoto včasného přihlášení se mohou zájemci nahlásit ještě v den závodu v jeho kanceláři. Trať závodu měří 2 500 metrů, okruh dětského závodu měří 2 000 metrů.

Další porobnosti čtěte ve středečním Týdeníku Táborsko.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace