Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Karel Gott a jeho potomci: Kluků se dočkal až v druhé linii

/
  • Karel Gott a jeho potomci
    2. října 2019 ● 10:23

    Za svůj život měl Karel Gott mnoho žen. Jen tři z nich mu však oficiálně porodily děti. První ženou byla Antonie Zacpalová, bývalá jazzbaletka. Ta Mistrovi porodila dceru Dominiku. Podruhé se mu narodila také dcera. Matkou je prodavačka Iveta Kolářová. Dostat Karla Gotta k oltáři se ale povedlo jenom Ivaně Gottové, s tou zpěvák zplodil také dcery a hned dvě. Chlapců se mu také dostalo, ale až v další linii, dva vnuky mu porodila dcera Lucie.

  • 1.

    Dominika Gottová

    Matkou Dominiky je bývalá tanečnice Antonie Zacpalová. S tou se Karel Gott setkal při společném vystoupení k písni Lady Karneval. Po krátkém večírku jí nabídl odvoz domů. Odvezl ji ale domů na Bertramku, kde Dominika vznikla. Antonie zpěvákovi řekla, že s ním má dítě až po porodu. Gott se na dceru přišel podívat až po půl roce. 

    Dominika se vyučila na hotelové škole, studovala jazyky a pracovala jako servírka a jako provozní v La Provence. Pak se ale zamilovala do hudebníka Tima Tolkkiho a odjela za ním do Finska. Tam spolu několik let žili. Kvůli jeho psychické nemoci se ale rozvedli a Dominika se vrátila zpátky do Čech.

    Dominika Gottová
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Lucie Gottová

    Její maminka Iveta Kolářová sbalila Karla Gotta po jednom z jeho koncertů. Drze se ho zeptala, jestli by ji neodvezl do Prahy a mistr souhlasil. A už to bylo.

    Karel Gott si nebyl jistý, jestli je Lucie jeho. Nechal si udělat dokonce test otcovství. Lucie se totiž vůbec nepodobala jemu ani jeho první dceři Dominice. Jak ale Lucie rostla, podobnost se projevila. Vystudovala obchodní učiliště, pak si vzala kuchaře Honzu a Karel je díky ní už dvojnásobným dědečkem. Má vnuky Vojtu a Jana.

    Lucie Gottová
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Charlotte Ella Gottová

    Starší z dvou dcer, které má Karel Gott s manželkou Ivanou Gottovou. Narodila se 30. 4. 2006. Její tatínek byl první člověk, kterého malá Charlotte Ella uviděla. Malá Gottová vystupuje v muzikálech a po vzoru svého tatínka trénuje zpívání. Pěvecký talent, který zdědila, nezapře.

    Charlotte Ella Gottová
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Nelly Sofie Gottová

    Nelly Sofie je mladší z dvou dcer, které Karel Gott zplodil s Ivanou Gottovou. Stejně jako její sestra Charlotte Ella se věnuje hudbě a zpívání.

    Nelly Sofie Gottová
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Vnuci Vojta a Jeník

    Oba chlapci jsou syny Lucie Gottové. A podle všeho se dost podobají svému dědečkovi. Hlavně v dovednostech. Vojta rád maluje a výtvarničí, stejně jako jeho dědeček. A mladší Jeníček zase recituje a zpívá. Třeba to jednou dotáhne až tam, kam jeho dědeček. Chcete celou knihu o Karlu Gottovi? Koupit ji můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

    Vnuci Karla Gotta Vojta a Jeníček.
    Autor: archiv Kovaříkových, ara

    VIDEO: Smrt Karla Gotta (†80): Speciální vydání magazínu Lesk o jeho životě a nemoci
    Video
    Video se připravuje ...

    Smrt Karla Gotta (†80): Speciální vydání magazínu Lesk o jeho životě a nemoci Bára Horáková, Lukáš Červený

     

    Vše o smrti Karla Gotta čtěte na Blesk.cz zde >>>

    Fotogalerie
    6 fotografií

    Více o dcerách Karla Gotta čtěte ZDE

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

fido2: To je Michaláková v té reklamě?

(10. 10. 2021 12:47)

gottovka: Asi novinářský odpad

(23. 10. 2019 19:49)

Ivana Svobodov: Přesto, že Lucie se rozhodla už před xlety neposkytovat žádné rozhovory, držet sebe i svou rodinu daleko od medializace, za což byl její otec rád a vděčný, Blesk Lucii v klidu nenechá a hodí o ní před pár minutami otvírák.... něco jako "Proč Lucie odmítala tátovo příjmení"? Tvl PROTO!!!

(20. 10. 2019 13:31)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy