Proč Oldřich Kaiser dohnal Marii Rottrovou k slzám?

Při křtu knihy Miloše Zapletala Za zády slavných rozesmál Oldřich Kaiser zpěvačku Marii Rottrovou až jí vytryskly slzy. Zapletal totiž nakousl historku o fiktivní svatbě Rottrové s Jiřím Lábusem a Kaiser se hned chytil.

„To tenkrát bylo. A tady jsou počátky mých nynějších srdečních potíží,“ obrátil se herec na profesory Pafka a Pirka a docenta Měšťáka – kmotry výše zmíněné knihy. O co šlo?

„Byla doby, kdy si všichni mysleli, že si Jiří Lábus myslí na Marii Rottrovou. Nechal jsem nechal tenkrát vyrobit svatební oznámení o sňatku Rottrové a Lábuse a poslal ho Oldovi Kaiserovi do Himálají, kde zrovna natáčel film. Olda mi za 14 dní volal z Káthmádú a vyzvídal, kdy bude svatba. Řekl jsem, že to bohužel prošvihl a že jsem místo něj musel jít Marii za svědka já a Jirkovi šla Jaroslava Hanušová. Před Oldřichovým návratem jsem sehnal snubní prstýnky, Marie a Jirka se oblékli do svátečního a společně jsme na něj čekali na letišti,“ vyprávěl Miloš Zapletal a Oldřich Kaiser jí svým osobitým způsobem dovyprávěl.

Jak celá situace dopadla? To se dočtete v nové knize Miloše Zapletala Za zády slavných aneb pohled do zákulisí showbyznysu.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama