reklama

Monika Leová v župánku i bez něho

reklama

V jihočeském Písku proběhla netradiční módní přehlídka Chanelka zaměřená na eleganci a styl. Projekt podpořil místní butiky, designéry a regionální zájem o módu. Chanelkou prováděla blogerka Lucie van Koten a molo ozdobila tvář televizního zpravodajství Monika Leová. Zahraniční inspiraci přinesla designérka a pravidelná účastnice českých i zahraničních fashion weeků Denisa Dovala. Módní přehlídku produkovala modelingová agentura Verona ve spolupráci s Centrem kultury města Písek.

V rozličným outfitech se na mole objevila Monika Leová. Slušely jí jak zimní kolekce, tak i noční košilka se župánkem. „Hostem Chanelky jsem se stala velice ráda, protože ta atmosféra byla opravdu úžasná. Na divácích bylo vidět, že si program opravdu užívají a tleskali každému modelu, který se objevil na pódiu. Při takové podpoře je radost být modelkou,“ říká Monika Leová. „Potěšila mě hojná účast na naší akci. Je vidět, že módní přehlídky mají smysl i v regionech,“ doplňuje majitelka Agentury Verona Veronika Poláková.

Na mole byly k vidění značky Kocman Fashion, Top Secret, Ediva a Gerry Weber doplněné o brýle z Optiky Zoom a klobouky Tonak. Diváci si vychutnali také přehlídku luxusní spodního prádla a pobavila je roztomilá dětská módní přehlídka. Vrcholem večera se staly outfity z nové kolekce návrhářky Denisy Dovaly.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama