Pneurevue.cz » Aktuality » Obchod » Goodyear Total Mobility: komplexní řešení pro autodopravce

Goodyear Total Mobility: komplexní řešení pro autodopravce

 
Goodyear

středa, 2. října 2019

Společnost Goodyear v květnu představila svou novou komplexní nabídku pro dopravce. Pod hlavičkou Goodyear Total Mobility spojuje celou řadu prémiových nákladních pneumatik značky, sadu datových řešení včetně monitorovacích služeb a služeb prediktivní analýzy a více než 2000 servisních míst v celé Evropě.

 

„Po nových komplexních službách od té doby registrujeme poměrně značný zájem českých a slovenských dopravců; někteří z nich již jednotlivé služby nebo jejich individuální kombinace dokonce s úspěchem využívají,“ řekl k tomu dnes Petr Abrahámek, Commercial Sales Director pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.     

Flexibilní nabídka

Goodyear Total Mobility nabízí flexibilní nabídku služeb, jejímž výsledkem je řešení vyvinuté každému konkrétnímu fleetovému zákazníkovi přesně na míru. Zahrnuje vhodné pneumatiky pro daný obor podnikání, chytré technologie pro zjednodušení každodenních úkolů dopravců a ucelenou servisní síť, která jejich vozidla udržuje v provozu na silnici.

 „Každý vozový park je naprosto unikátní, proto s našimi zákazníky velice těsně spolupracujeme, abychom mohli vyhovět jejich konkrétním potřebám, úkolům a situacím odpovídajícím velikosti jejich parku, rozsahu aktivit a současným a budoucím podnikatelským záměrům. Ať už jde o velký nebo malý vozový park, snažíme se dopravcům pomoci, aby dokázali ze svých kapacit vytěžit maximum a mohli tak udržovat v čele odvětví,“ řekl při představování Goodyear Total Mobility David Anckaert, viceprezident pro nákladní pneumatiky Goodyear v Evropě.

Z hlediska pořizovacích nákladů se pneumatiky na celkových nákladech na vlastnictví vozidel v dálkové dopravě podílejí pouhými třemi procenty, ale pokud jde   o provozní náklady, je jejich dopad daleko větší. „Volba správných pneumatik a pravidelné kontroly jejich stavu přímo ovlivňují až 40 procent veškerých provozních nákladů, ať už se jedná o palivovou hospodárnost, dobu plné provozuschopnosti, náklady na údržbu nebo spokojenost řidičů,“ připomíná Petr Abrahámek. „Konkrétní úspory jsou patrné z přehledu služeb a bývají pro dopravce většinou velmi přesvědčivé.“

„Čeští a slovenští zákazníci mají zájem například o aplikaci eJOB pro záznam dat o servisu pneumatik přímo v místě zásahu. Jako součást online systému správy pneumatik Goodyear FleetOnlineSolutions umožňuje správcům vozových parků okamžitý přístup k naměřeným datům, což jim dovoluje snížit prostoje a omezit chyby při fakturaci. Stále častěji dopravci využívají také služby monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS) a nyní se zajímají i o mileage kontrakty, které nově nabízíme. A zcela nově poptávají i moderní zařízení na automatizovanou diagnostiku pneumatik během několika vteřin Goodyear Drive-Over-Reader,“ dodává po čtyřech měsících od prvního představení Goodyear Total Mobility Petr Abrahámek. 

Pro zjednodušení provozu a úsporu nákladů

Sada nástrojů Goodyear Total Mobility pro zjednodušení každodenního provozu, prodloužení doby plné provozuschopnosti vozidel a minimalizace celkových nákladů na jejich vlastnictví zahrnuje:

inovativní prémiové pneumatiky, které snižují spotřebu paliva a nabízejí co nejdelší kilometrový proběh. Celkem je v nabídce společnosti 400 prémiových nákladních a autobusových pneumatik a protektorů. Naposledy ji letos rozšířily silniční nákladní pneumatiky KMAX GEN-2 a FUELMAX GEN-2, které vozovým parkům v nadregionální a dálkové dopravě přinášejí vyšší kilometrový proběh a palivovou hospodárnost za všech povětrnostních podmínek.
unikátní soubor nástrojů chytrých technologií a prediktivních monitorovacích systémů (G-Predict), který prodlužuje dobu plné provozuschopnosti a umožňuje správu pneuhospodářství s cílem snížení celkových provozních nákladů na kilometr. Jejich součástí jsou inovativní řešení pro správu vozového parku Goodyear Proactive Solutions, která zvyšují efektivitu provozu a přináší značné úspory, online systém správy pneumatik Goodyear FleetOnlineSolutions, který propojuje servisní poskytovatele s informacemi o zákaznících – dopravcích, nebo vícejazyčná celoevropská nonstop asistenční služba Goodyear ServiceLine24h.
přes 2000 servisních míst evropské sítě TruckForce, která poskytují nonstop silniční havarijní službu a prémiový servis na všech hlavních trasách v celé Evropě

Digitální služby pro digitální ekonomiku 

„Digitální ekonomika zvyšuje poptávku po rychlejších, spolehlivějších a levnějších možnostech dodávek zboží,“ doplnil David Anckaert, „proto se zaměřujeme na to, abychom provozovatelům vozových parků umožnili využívat chytré technologie a integrovaná řešení, která jim od základů zjednoduší jejich každodenní provoz.“

 

 

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz