Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Koncert na počest Ivety Bartošové (†48) nebude. Přesouvá se kvůli smrti Karla Gotta (†80)

Koncert na počest Ivety Bartošové (†48) nebude. Přesouvá se kvůli smrti Karla Gotta (†80)
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 15 fotografií
SMUTEK
Již v neděli se měli fanoušci Ivety Bartošové (†48) dočkat vzpomínkového koncertu Ve jménu Ivety, na němž měla vystoupit i sestra princezny českého popu Ivana (53). Jenže když celé Česko ohromila zpráva o skonu Karla Gotta (†80), koncert byl okamžitě přeplánován, bude až za půl roku.

„Z důvodu úmrtí pana Karla Gotta rušíme vzpomínkový koncert na Ivetu Bartošovou. Nový termín byl stanoven na 5. dubna 2020. Po dohodě s účinkujícími jsme usoudili, že by s ohledem na zármutek veřejnosti nebylo v současnosti vhodné vystoupení uskutečnit. Lístky zůstávají v platnosti, je možné je i vrátit na standardních prodejních místech,“ oznámila eXtra.cz pořadatelka Lenka Páclová. Nový termín je tedy stanoven na neděli tři dny před nedožitými 54. narozeninami zpěvačky.

Na akci se kromě Ivany Bartošové měli objevit například Michal Penk, Bára Basiková, Eva Pilarová, Ilona Csáková, Leona Machálková, Daniel Hůlka, Stanislav Hložek a další. Ti odložení koncertu chápou.

„Jde o obrovskou ztrátu pro celou hudební scénu i pro všechny lidi. Odešla absolutní ikona. Všichni víme, jaký to byl člověk, všichni jsme ho měli rádi, do jednoho nás to zasáhlo. V takové atmosféře by koncert pro Ivetku nebyl na místě. Myšlenkami jsme jinde, Karel si nyní zaslouží naši veškerou pozornost,“ řekla eXtra.cz jedna z účinkujících, zpěvačka Magda Malá, která na dálku posílá hodně sil zpěvákově rodině.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy