Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

KASKADÉR: UŽ JSTE VIDĚLI TOHLE ODVAZOVÉ VIDEO, KDE SI RYAN GOSLING UŽÍVÁ SPOLUJÍZDU S KÁMOŠI Z PLACU?

Troškovo Zakleté pírko má první ukázku (trailer)

Nová pohádka Zdeňka Trošky Zakleté pírko vstoupí do kin 2.ledna 2020. Nyní tvůrci vypustili do světa první ukázku, na kterou se můžete podívat v následujícím videu. Scénář napsal Zdeněk Troška společně s Markem Kališem, hlavní role si zahráli Anastasia Chocholatá a Lukáš Pavlásek.

„Zdeněk ze mě dokázal dostat schopnosti, o nichž jsem ani netušil, že je mám, jako třeba chodit po vodě nebo proměňovat se v žábu, takže spolupráce s ním byla bezvadná,“ říká s úsměvem představitel vodníka Lukáš Pavlásek a dodává: Vodník je ve filmu takový, jaký jsem já, vlastně ho vůbec nemusím hrát!“

V červnu jsme navštívili poslední natáčecí den. Na atmosféru na place a rozhovory s herci a režisérem se podívejte na videu.

Koho uvidíme vedle Lukáš Pavláska a Anastasii Chocholaté? Zakletého prince Vítka hraje Petr Urban, v rolích zlých sester Áji a Báji se představí Šárka Vaculíková a Lucie Polišenská, spolupráci se Zdeňkem Troškou si zopakují Sara Sandeva jako čarodějnice nebo Andrea Hoffmannová v roli hraběnky. Mladého hraběte, jehož Aninka s Vodníkem zachrání, vytvoří Marek Lambora ze seriálu Černé vdovy. Další postavy hrají například Martin Stránský, Dana Syslová, Jitka Smutná nebo Václav Svoboda.

Zakleté pírko vzniká v produkci společnosti Fénix Film Dany Volákové a Michaely Flenerové. V předpremiérách ji diváci v kinech uvidí již v předvánočním čase letošního roku, do široké distribuce pak pohádka Zakleté pírko vstoupí do kin 2. ledna 2020, ale už před Vánoci distributor přichystal několik předpremiér.

-red-
zdroj: redakce a Uljana Donátová
foto/video: CinemArt, Fénix Film, Dana Voláková © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast