Podle Ševčíka měli slávisté proti Dortmundu šanci na zisk bodu

03.10.2019, 09:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobre, ale uz staci

Reagovat
Puskas

Český klub hraje po čase LM - a podle všech komentářů hodně dobře. Je proto na místě, že tu bude fůra článků.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
poz3n

Slavia hraje pěkně, zápas s Interem byl skvělý a i včera předvedla slušný výkon a bezesporu je teď nejlepším týmem u nás, ale zároveň se mi trochu zajídá to, jak po domácí prohře 0:2 se všichni poplácávají po ramenech a prohlašují, jak vlastně mohli bodovat a zároveň se to míchá s množstvím promluv jako "ten hráč je milionkrát rychlejší, jejich hra je 5krát rychlejší atd, celé je to jiná galaxie". Chybí mi tam trochu nějaké přirozené pokory.

Reagovat
Losinho

Právě že tý pokory mají čeští hráči občas až moc.

Reagovat
poz3n

No ale mě tenhle druh pokory, který zmiňuješ, přijde takový alibistický.

Reagovat
poz3n

*mně

Reagovat
ratusek

Tak to stejné bylo když repre vyfasovala bůra s angličanama

Reagovat
Lawman

Velmi pěkně jsi to pojmenoval. K objektivitě patří i to, že Slávia měla střelecké příležitosti i nějaké šance ale Dortmund měl samostatné nájezdy na Koláře a jejich šance byly bez přehánění 100%. I to však byl výsledek obrovské herní kvality každého jednotlivce Dortmundu. A tvrdit, že Sávie si zasloužila remízu je nesmysl, pokud má být podkladem pro toto tvrzení, že měla časteji míč na kopačkách. Fotbal se hraje na góly a ty jsou výsledkem kvality pravidelně dostáva v závěru každého poločasu. I to dokazuje, jak daleko chybí Slávii k tomu, aby se považovala za špičkové mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

budme optimisté, mohlo to být s články horší..stačilo by aby za Slávii hrál Schick a místo Tvrdíka by to byl Petro Čechovo klub..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

Já s tím třeba nemám sebemenší problém, ale třeba ty články co jaký hráč řekl, že jsou vydávané zvlášť se mi celkem nelíbí. Líbil by se mi jeden článek s nějakým názvem ohlasy hráčů, kde by vše bylo seskupeno.

Reagovat
verv

mě ještě zajímá, co si tentokrát mysleli trávníkáři

Reagovat
Losinho

13,8km včera od Ševčíka šílený

Reagovat
smazaný uživatel

To máš v Anglii za poločas

Reagovat
Losinho

Od celý obrany.

Reagovat
meno
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, aby se naučili střílet a můžou v klidu vyhrát LM.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Brandon Walsh

Chybí jim to nejdůležitější a tím je proměňování šancí. To už je letitý problém českých klubů a pořád se to obhajuje. Jenže to dělá velké týmy velkými. Pokud nedají dvě jasné šance s lepším týmem, můžou hrát sebelépe a stejně pokaždé pohoří. Tady není česká liga. Taková je realita. Naběhat desítky km opravdu není v dnešním fotbalu umění.

To je naprosto k ničemu. Na to se historie ptát nebude. To je stejné, jako bych v biatlonu měl nejrychlejší čas v běhu na trati, ale v poslední střelbě 5x minul terč. Je to k ničemu a bere se celkový výkon

Reagovat
mayday

A nechceš si o tom všem promluvit?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Brandon Walsh

Rozvázala se ti tkanička? Ajo, vlastně nejsi Steve Sanders

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se vždycky podíváš na sestřih s gólama a máš po zápase, viď...

Reagovat
Lawman

Absolutně souhlasím. Top mančaft gólově udeří, kdy to potřebuje a jakoukoli šanci, kterou jim soupeř nabídne, bezpečně promění.

Reagovat
Brandon Walsh

S těmi šancemi určitě. Pokud nedám dvě tutovky, nemohu přece vyhrát.

Reagovat
Brandon Walsh

Pokud neproměním třetí, čtvrtou a pátou.

Ale to u soupeřů v LM nelze moc očekávat.

Reagovat
montaigne33

Všem- nejen příznivcům Slavie- doporučuji podívat se na hodnocení hráčů BVB i SKS na KICKER.DE (skutečně odborný magazín/web). Pro zajímavost Bořil (kt sám často kritizuji jako "zmatkáře") dostal 5, Coufal 4, Masopust 4, Tecl 5 naopak Souček a Stanciu 2,5, Buren 3 atd. Takže celkové hodnocení bylo k týmům/ hráčům tvrdé- ale poučné!!! Vždy si vybavím, jak přísně hodnotili miláčka CZ fandů Rosického- kt např. ve Sportu dostal za určité utkání nejvyšší známku z našich reprezentantů a od K. jednu z nejnižších...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele