OBRAZEM: Školáci z Loun získali mezinárodní certifikáty za úspěšně složené zkoušky z anglického jazyka
29 žáků získalo mezinárodní certifikát. Foto: archiv ZŠ JAK
Louny

Louny - Ve velké zasedací síní městského úřadu v Lounech dostávali žáci Základní školy Jana Amose Komenského certifikáty za úspěšně složené zkoušky z anglického jazyka.

Spolu s ředitelkou školy Mgr. Danou Tužilovou a zástupcem ředitelky Mgr. Richardem Hnilicou se předávání zúčastnil i místostarosta města Mgr. Vladimír A. Hons, který žákům nejen poblahopřál, ale zároveň vyzdvihl význam studijního snažení pro jejich další rozvoj. Slavnostní akci zpestřilo vystoupení školní družiny pod vedením Miluše Šinerové.

„Již 9. rokem jsme jedinou školou v Lounech, která má statut Přípravného centra Cambridgské Univerzity. Díky tomu mohou žáci skládat jazykové zkoušky přímo u nás ve škole. V závěru školního roku složilo úspěšně 7 žáků zkoušku z anglického jazyka KET na úrovni A2, 8 žáků zkoušku PET na úrovni B1 podle společného evropského rámce a 14 žáků 5. ročníku zkoušky YLE na úrovních A1 a A2. Pro některé z nich to bylo úplně první setkání se zkouškou takového typu.

PET – úroveň B1 podle společného evropského rámce

Adam Pivec – Pass With Distinction
Filip Köhr – Pass With Distinction
Filip Ježdík – Pass With Merit
Nela Srbecká – Pass With Merit
Laura Koj – Pass With Merit

KET – úroveň A2 podle společného evropského rámce

Frédéric Schwamberger – Pass With Distinction
Filip Vopinka – Pass With Merit
Natálie Hrušková – Pass With Merit

"Všem, kteří získali mezinárodní certifikát ještě jednou blahopřejeme! Poděkování patří i paní učitelce A. Kulhánkové, Š. Kolouchové a I. Vochomůrkové, které naše žáky na zkoušky připravovaly“ uvedla ředitelka Mgr. Dana Tužilová.

foto

0310certifikat1

0310certifikat2

0310certifikat3

0310certifikat4

0310certifikat5

0310certifikat6

0310certifikat7

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru