Když Ivana Christová získala titul královny krásy, tak se doslova přes noc staola slavnou a muži jí padali k nohám. I Karel Gott byl z její krásy unesený. Často společně tvořili pár v různých show.

A s Ivanou se Mistr několikrát také slušně odvázal. Zazpívali společně duet nebo předvedli taneček ve sportovních úborech. Karel v šortkách, triku a s ručníkem okolo krku okolo krásky poskakoval a kroutil se jako liána. Ze záběrů z roku 1997 je zřejmé, jak si to slavík užívá. Christová několik společných snímků s Karlem zveřejnila na sociální síti, ale bohužel žádnou vzpomínku nepřidala.

Gott byl pravidelným hostem na finálových večerech Miss ČR pod vedením prezidenta Miloše Zapletala a kromě korunovace mu patřila i závěrečná píseň. Zpěvák se stal příkladem muže, který ví, co mu sluší a jak se obléknout. Byl také neuvěřitelný gentleman, který obdivoval všechny ženy. Ostatně i proto se zaryl do mnoha ženských srdcí.

S vámi, Mistře, odešlo něco, co nám už v našich životech nikdo nenahradí. Vím, že tohle všechno, co se teď děje, stále vnímáte, a tak vám píši........ na shledanou! napsala zase modelka Iva Kubelková (42). 

VIDEO: Karel Gott po oslavě 80. narozenin: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií