Kola dokola, Trepifajxl a legendární Abraxas! Víkend v Rokáči bude nabitý skvělou muzikou
legenda české hudební scény ABRAXAS.
Co se chystá

Most - Jako každý víkend, i tentokrát nás v mosteckém Rokáči Vinohrady čeká spousta skvělé muziky. V pátek 4. října vystoupí legenda české hudební scény ABRAXAS. V sobotu 5. října zahrají KOLA DOKOLA a TREPIFAJXL.

Pátek 4. října

ABRAXAS je česká rocková skupina vzniklá v roce 1976 na troskách pražské skupiny Abraam. Vůdčí osobností skupiny je od samého počátku kytarista a skladatel Slávek Janda. První sestavu Abraxasu tvořili Slávek Janda (kytara a zpěv), Miroslav Imrich (zpěv), Ivan Sekyra (kytara), Jiří Cendra (klávesy), Antonín Smrčka (basová kytara) a Ivan Pelíšek (bicí). V počátku se v tvorbě skupiny prosadila inspirace skupinou Pink Floyd a velmi postupně se zvuk i jevištní show (na tu dobu neobvyklé jevištní ztvárnění: promítání filmů, projekce diapozitivů, světelné efekty) proměnila v dravý rockový proud inspirovaný novou vlnou na začátku 80. let. Kapela vydala 11 řadových LP a CD.

Rezervace vstupenek na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Poté si lístky vyzvednete v den konání koncertu od 19:00 do 19:30.

Sobota 5. října

Ačkoli kořeny kapely sahají až do roku 1994, vzniká současná podoba KOLA DOKOLA v prosinci 2013, kdy se Ervín (kytara a zpěv) a Petr Rosenkranzovi (baskytara a vokály) a Jirka „Chochol“ Chocholoušek (bicí) domlouvají, že bez vlastní muziky a vlastní kapely je ten svět na prd. V říjnu 2015 se kapela na den a půl zavírá do mosteckého studia Ponte Records, kde za dozoru Romana Dobreva nahrává EP, které následně dostává název Čert pouští draka. Během léta a podzimu 2017 se kapela opět na pár dní stěhuje do téhož studia a opět za technické podpory Romana Dobreva nahrává EP. To dostává název Oknem ven a na světě je 15. 4. 2018.

Kadaňská kapela TREPIFAJXL nazývá styl, který hraje, jako funkyroll. V Rokáči Vinohrady zahraje ve složení Markýz de La Haupna (basa), Gosar (zpěv), Domanjator (kytara), Vlastic Drastic (bicí)

Další program Rokáče Vinohrady:

Pátek 11. října - ZDARR - otevřená akustická fúze + DON BON
Pátek 18. října - PAROLET (Plzeň) - čtyři zubaři a dva internisté hrají Jasnou páku a Hudbu Praha
Sobota 19. října - LED ZEPPELIN S.R.O. (České Budějovice)
Pátek 25. října - SEVEN (České Budějovice) + MIDDLEDARK (Plzeň)
Sobota 26. října - THE MOST METAL SHOW: Sixth Dimension, Sectesy, Bloodcreek
Pátek 1. listopadu - IN THE NAME OF COBAIN - NIRVANA TRIBUTE
Pátek 8. listopadu - TOTÁLNÍ NASAZENÍ + VISION DAYS (Slaný)
Sobota 9. listopadu - MARTIN RUFER QUARTET (Most)
Pátek 15. listopadu - METALLICA CZECH REVIVAL (České Budějovice)
Pátek 22. + sobota 23. listopadu - Festival MOST FOR MUSIC
Pátek 29. listopadu - DILATED + CHECKPOINT + DEFINITIVNÍ ENTENTÝK
Pátek 6. prosince - BOHEMIAN BLUES QUARTET
Pátek 13. prosince - VLTAVA (Praha)
Pátek 20. prosince - VÁNOČNÍ BESÍDKA CUMBALU
Středa 25. prosince - WANASTOVI VJECY REVIVAL + KOČIČÍ HLAVY
Čtvrtek 26. prosince - OVEČKY A OSTATNÍ

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru