Zavřít reklamu

Apple rozjíždí mediální kampaň na plné obrátky, zatímco se Apple TV+ pomalu, ale jistě blíží. Konec konců, oficiální spuštění služby má nastat již za necelý měsíc, tedy 1. listopadu, a tak se společnost snaží zaujmout, kde se jen dá. S tím souvisí také oslovování zvučných jmen, která by se potenciálně mohla objevit v nějakém tom snímku či seriálu. Stejný osud potkal i Winstona Dukea, jemuž jablečná společnost nabídla roli v nejnovějším pořadu o basketbalu – Swaggeru.

Pokud vám toto jméno nic neříká, vzpomeňte si na antagonistu M’Baku z Black Panthera, který nešel pro ránu daleko. Právě tuto roli si v tomto hitu od Disney Winston střihl a získal si tím jak nehynoucí přízeň fanoušků, tak spoustu nabídek od různých nahrávacích společností. Apple si pochopitelně nemohl nechat tak zvučné jméno ujít, a tak Dukea oslovil s nabídkou na roli v nejnovějším pořadu o basketbalu, který ponese název Swagger. Složitou zápletku nečekejte, v seriálu půjde spíše o náhled do basketbalové kultury, života hráčů a celého byznysu, který se kolem tohoto sportu točí. Kvalita by však měla být zaručena, za scénářem a režií totiž stojí Reggie Rock Bythewood. Podporu mu bude dělat Brian Gazer, jenž si vzal na paškál Friday Night Lights.

Co se samotného Winstona Dukea týče, v pořadu si střihne roli trenéra a bývalého hráče ligy. Jedná se o jednu z nejdůležitějších postav, ale není pochyb, že ji Winston zvládne zahrát výborně. Konec konců, na stříbrném plátně není žádným nováčkem a ve filmovém průmyslu se kromě role v Black Pantherovi prosadil například díky kontroverznímu filmu Us. V každém případě si na jeho výstup ještě nějakou dobu počkáme. Pořád se totiž stálé natáčí a jeho premiéra se uskuteční pravděpodobně až příští rok. Není ale kam chvátat, ihned po vydání Apple TV+ si budeme moci užít poměrně rozmanitou plejádu snímků, včetně See s Jasonem Momoa, For All Mankind a spousty dalších. A to již za pouhých 4.99 dolarů měsíčně, tedy zhruba 127 korun.

Dnes nejčtenější

.