Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Poslední chvíle expřítele Dary Rolins Petra Vlasáka (†45): Plakal bolestí a přál si zbavit utrpení

Petr Vlasák
Zdroj: Facebook
+ Dalších 14 fotografií
TRAGÉDIE
Trenýrkový král Petr Vlasák (†45) sice bojoval s nádorem na mozku jako lev, nemoci nechtěl dát nic zadarmo, ale třetí atak zákeřné choroby už byl nad jeho síly. „Ke konci už i plakal, ať ho někdo zbaví utrpení,“ tvrdí kamarádi.

Miláček českého showbyznysu a krásných žen (mezi něž patřila třeba i Dara Rolins (46) a Kateřina Průšová, ale i řada dalších celebrit z pozic kamarádek) měl konec, který by si nikdo nepřál. Bojoval srdnatě a snažil se být statečný, jenže někdejší sportovec a fešák bohužel neměl žádnou šanci.

Vlivem nemoci se změnil k nepoznání a bolesti mu udělaly ze života noční můru.

Prosba

„Tyhle nemoci jsou něco odporného. Detaily vám říkat nebudu, ale byl chudák celý nateklý. Už kvůli tomu je nesmysl, že by vážil třicet kilogramů, jak jsem někde četl. Ke konci i zdětinštěl a bylo mu opravdu ouvej. Opravdu brečel, což trhalo srdce, a prosil o to, ať někdo něco udělá, aby ho už nic nebolelo,“ svěřil se nám blízký kamarád zesnulého podnikatele, který vlastnil značku spodního prádla Styx.

Petr Vlasák po urputném boji s rakovinou zesnul v den svých narozenin, které měl oslavit ve středu. „Po tom, co si prožil za bolest, si myslím, že dostal ten nejlepší dárek, který ve svém stavu mohl dostat. Bylo to pro něj určitě vysvobození. Byl na tom mizerně. Ale i když věděl, jak je to vážné, pořád neuvěřitelně bojoval. Měl obrovskou víru v uzdravení, zároveň ale nebyl hloupý. Moc dobře věděl, která bije,“ řekl eXtra.cz již dříve otevřeně kamarád zesnulého podnikatele a kdysi kráskami obletovaného fešáka rapper Jakub Mohamed Ali.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy