Exmanžel krásnou Rusku zmasakroval sekerou. Dva roky poté: Šťastná i bez rukou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Exmanžel krásnou Rusku zmasakroval sekerou. Dva roky poté: Šťastná i bez rukou!

Margarita právě vydala knížku Šťastná. V minulosti si však zažila pořádné peklo.
Margarita právě vydala knížku Šťastná. V minulosti si však zažila pořádné peklo. (Foto Profimedia.cz)

Tak silný příběh by vydal na hollywoodský scénář! Ruska Margarita Gračová (27) měla opravdu těžký život. Její utrpení vyvrcholilo, když jí žárlivý exmanžel usekl obě ruce sekyrou. Ona ale přes to všechno opět našla lásku a chce se znova vdát.

Brutální psychopat a vystudovaný psycholog Dmitrij Gračov (28), v Rusku přezdívaný Othello, už si odpykává svůj čtrnáctiletý trest vězení. Krásná Margarita začala žít úplně nový život a postavila se všem výzvám rázně a statečně. Nic jiného jí ani nezbývalo, vždyť se musí starat o dva syny (5 a 6). Lékařům se podařilo přišít nazpět levou ruku a na té pravé nosí bionickou protézu. Osvém pohnutém životě vydala knihu Šťastná bez ukou a dokonce si našla i novou lásku. Identitu muže, kterého si chce vzít, tají. Mluví o něm jako o Mr.X. S ním se začala potápět a chodí i bowling. 

Jatka v lese

Gračov v prosinci 2017 sebral své ženě telefon, násilím ji posadil do auta a odvezl do lesa. Nejméně deseti údery sekerou jí následně usekl obě ruce od zápěstí k prstům. Prý byl přesvědčen, že ho žena podvádí a chtěl jí tak donutit, aby se k tomu doznala. Soud ho shledal vinným z úmyslného těžkého ublížení na zdraví, únosu a vyhrožování smrtí. „Křičela jsem bolestí a prosila ho, ať už toho nechá. Myslela jsem, že bude ve svém řádění pokračovat, že mi usekne i nohy a nakonec i hlavu. Když jsem se od něj začala plazit pryč, něco se v něm zlomilo a odvezl mne do nemocnice,“ vzpomíná dodnes Margarita na událost, která otřásla celým Ruskem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.