Děti slavných vyrazily do kina: Kohák má stydlína! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Děti slavných vyrazily do kina: Kohák má stydlína!

Jakub Kohák
Jakub Kohák (David Kundrát)

Zatímco Jakub Kohák (44) se předvádí, kde se dá, jeho nejmladší syn Wolfgang (3) se zjevně stydí. Na české premiéře animovaného filmu Ovečka Shaun: Farmageddon se při společném pózování s tátou a starším bráškou Honzíkem (9) točil k fotografům zády. Byla to čistě pánská jízda, maminku Barbaru s sebou nevzali. V počtu potomků ale bezkonkurenčně vedla Zdeňka Žádníková Volencová (44).

Iveta Vítová (36)

Jaká matka, taková dcera

Do společnosti se vydala i modelka Iveta Vítová, dříve Lutovská. Doprovod jí dělal manžel Jaroslav (43) a dcera Anetka (6), která je kopií své maminky. Zdědila po ní krásné blonďaté vlásky i modré oči.

Zdeňka Žádníková Volencová (44)

Dámská jízda

Herečka, známá díky seriálu Rodinná pouta, resp. Velmi křehké vztahy, je čtyřnásobnou maminkou. Tentokrát si vyrazila jen s dcerami Andreou (15), Janičkou (11) a Zuzankou (7). Pětiletý Jiřík zůstal doma.

Vlasta Korec (47)

Správný taťka

Spíš než ovečky má moderátor rád auta. Také ale nade vše miluje svou dceru Magdalénku (10), proto ji jako správný taťka vzal do kina. S manželkou Magdalénou, se kterou už od léta nežije, má ještě syna Vlastíka (7).

Eva Decastelo (41)

Malá herečka

Moderátorka tentokrát přišla jen s dcerou Zuzankou (8), starší syn Míša (10) zůstal doma s tatínkem Reném. Zatímco jejich syn je hvězdou několika reklam, dcera už zazářila ve filmech i seriálech.

 Režisér Jakub Kohák:  Sázka na známé ksichty je vždy záruka úspěchu! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.