Cantlay nadále usiluje o triumf, v čele ale neuvěřitelný Na

PGA TOUR
Cantlay nadále usiluje o triumf, v čele ale neuvěřitelný Na

Kevin Na má na Shriners Hospitals for Children Open nakročeno k titulu. Američan včera upsal neuvěřitelných deset ran a před finálovým kolem drží náskok dvou ran na Patricka Cantlayho. 


Před dvěma lety vyhrál, loni skončil druhý a o titul bude usilovat i letos. Patrick Cantlay včera zahrál další fantastické kolo za 63 úderů (-8), vedení mu ale sebral Kevin Na.

Ten odehrál naprosto fantastické kolo s deseti birdie bez jediné chyby, navíc proměnil putty ze vzdálenosti téměř čtyřiapadesáti metrů. Celkově už poslal míček do jamky ze vzdálenosti neuvěřitelných 135-ti metrů a velmi pravděpodobně překoná rekord PGA Tour. 

Ve hře o titul zůstává i Pat Perez, jenž odehrál bezchybné kolo se sedmi birdie a jedním eaglem. Celkem pět ran ztrácí Lucas Glover a Sam Ryder, o TOP 10 poté budou bojovat Webb Simpson, Tony Finau či Adam Scott.

Mimo hru naopak je Chase Koepka. Ten včera kromě tří birdie zahrál bogey, double-bogey a quadruple-bogey. Propadl se tak na -3 a dělené 74. místo. Propadl se i Phil Mickelson, který v sobotu ztratil tři rány a momentálně je na dělené 69. pozici.