Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dnes byste už členky Tatu nepoznali: Jedna propadla zničujícím plastikám a druhá zmizela

Dnes byste už členky Tatu nepoznali: Jedna propadla zničujícím plastikám a druhá zmizela
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 11 fotografií
proměna
V devadesátých letech byly neskutečně populární hlavně dívčí kapely a jednou z nezapomenutelných je rozhodně duo Tatu. Dvě pohledné dívky, Lena Katina (35) a Julija Volkova (34), se daly dohromady v roce 1999 a přišly s nápadem, jak zaujmout a šokovat všechny kolem sebe. Ruská popová dvojice to společně táhla až do roku 2014, kdy opět ohlásily rozpad. Jak dneska kdysi půvabné slečny vypadají?

Jestli někdo na konci devadesátých let dokázal provokovat podobným stylem jako Madonna, byly to jednoznačně členky lesbické kapely Tatu. Lena Katina a Julija Volkova se daly dohromady v roce 1999 a za svůj úspěch mohou vděčit bývalému dětskému psychologovi a marketingovému odborníkovi Ivanu Šapovalovi, který vymyslel geniální strategii, jak prodat dvě mladičké nadějné zpěvačky, aby uspěly po celém světě.

Tatu provokovaly nejenom svými songy. Dvě patnáctileté holčiny s krátkými sukněmi řídící nezastavitelný kamion nebo líbající se za plotem zvedly ze židle spoustu konzervativních lidí po celém světě. A o to jim přesně šlo.

Hned několik jejich videoklipů bylo zakázáno. Mezi ty nejkontroverznější patří jednoznačně klip Ja Sošla S Uma, ve kterém stojí za plotem dvě mladičké lolitky, které prosí rodiče za odpuštění a vášnivě se líbají v dešti.

Všichni fanoušci byli přesvědčeni, že Lena a Julija jsou lesby. Až v roce 2003 přiznaly, že lesby nejsou a tohle byl pouze marketingový trik. V současné době byste poznali maximálně zrzavou Lenu. Půvabná zrzečka roste do krásy, je dnes vdaná a má čtyřletého synka.

Juliji byste ale poznali jen stěží. Krásná černovlasá zpěvačka totiž propadla plastikám a pokud s nimi okamžitě nepřestane, tak to nedopadne dobře. Koneckonců, můžete se o tom přesvědčit v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy