Podzimní magazín jihočeského studia

Podzimní magazín jihočeského studia

V dalším z magazínů nabídneme několik novinek ze sféry vzdělávání nejstarší a nejmladší generace v rámci univerzity i růstu dospívající a střední generace v křesťanském životě. Podíváme se i do oblasti hospicové péče. Aktuality z jihočeské metropole vysíláme v pondělí 7.10.2019 od 20.15.

Spolu s P. Bohuslavem Richterem, který zajišťuje duchovní péči pacientům a jejich rodinám, připomeneme třetí narozeniny českobudějovického Domácího hospice sv. Veroniky i zrod dalšího mobilního hospice – sv. Jakuba - v Prachaticích.

detska_univerzitaPodíváme se, co vše nabízí Teologická fakulta pro nadcházející zimní prarodice_vnoucata2semestr nejmladší i nejstarší generaci – dětem i prarodičům. Dětskou univerzitu a Univerzitu pro prarodiče a vnoučata představí Veronika Blažek Iňová a Věra Suchomelová.  Na  oba  dva  kurzy je ještě možné se přihlásit! Kontakt:  detskauniverzita@tf.jcu.cz.  Případně  http://www.tf.jcu.cz/zajemci-o-studium/celozivotni-vzdelavani/univerzita-pro-prarodice-a-vnoucata.

Alfa-2019Salesián P. Jindřich Šrajer závěrem pozve na Kurz alfa, který se v českobudějovické farnosti sv. Vojtěcha rozběhne po polovině října, přičemž přihlašovat se je možné už nyní. 

K poslechu v pondělí 7. října od 20.15 zve Jitka Skřičková.

  

Regiony

Regiony

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.

Darujte Proglas!