Hlavní obsah

Nový majitel, nová tvář. Vítkovice Heavy Machinery představí na veletrhu v Brně nové logo

Čtyři varianty nového loga společnosti VMH.

Reklama

Vítkovice Heavy Machinery používají ode dneška nové logo a nový vizuální styl. Představují ho na brněnském Mezinárodním strojírenském veletrhu, který v pondělí začal.

Článek

Z někdejší značky jedné z dceřiných firem Vítkovic, a.s. přechází firma VHM po změně vlastníků na značku samostatnou.

„Motivů pro rebranding společnosti bylo hned několik: vstup nového investora, úspěšné ukončení reorganizace, obnovení důvěry u klíčových zákazníků a nový vývoj v rámci vznikající skupiny CE Industries Jaroslava Strnada,“ uvedl obchodní ředitel VHM Daniel Doležal.

Základem nového pojetí značky VHM je zkratka názvu společnosti zobrazená modrými ostře řezanými písmeny, která odkazují na přesné strojírenství. Písmena doplňuje oranžový trojúhelník zobrazující výheň, symbol ocelářských procesů i bijící srdce.

Autorem nového brandu je agentura Leemon a art designerka Bára Typltová.

Obchodní jméno společnosti VÍTKOVICE HEAVY MACHINERY a.s. firma nemění.

Společnost VHM původně patřila do impéria ostravského miliardáře Světlíka. Skončila ale v insolvenci a v letošním roce soudy definitivně schválením reorganizačního plánu potvrdily, že ji převezmou zbrojař Jaroslav Strnad a podnikatel Martin Ulčák. Strnad s Ulčákem tak mohou tuto hutní společnost konečně ovládnout.

Firma byla v insolvenci od jara loňského roku. Společnost se specializuje na dodávky velkých ocelových dílů a konstrukcí.

Reklama

Související témata:

Doporučované