Moje sladké tajemství

Přiznal, že je závislý na manželce

Herec, který za svůj život ztvárnil nespočet slavných rolí, se přednedávnem přiznal, že na tom byl opravdu zle a nebýt jeho ženy Jaroslavy Brouskové (69), kdoví, co by s ním bylo. Ladislav Potměšil (73) prodělal během jediného roku čtyři opravdu závažné operace, které zvládl prý jen díky obětavé péči své manželky.

„Bylo to jedno z nejtěžších období, co jsem zažil,“ uvedl herec s tím, že všechno začalo před třemi lety. Tehdy se jeho život proměnil kvůli rakovině k nepoznání. Na bederní páteři měl na jednom z obratlů nádor, metastázy.

Herec prý doufal i přes počáteční šok, že to snad dobře dopadne. Nemoc ho upoutala na lůžko Jaroslava Brousková se o manžela po celou dobu v nemocnici i později doma oddaně starala a snažila se ho držet nad vodou hlavně po psychické stránce.

„Byl ve strašně špatném psychickém stavu,“ přiznala hercova sestra Dana, která je lékařkou. Děsivá diagnóza byla ale šokem nejen pro Potměšila, ale i pro celou jeho rodinu. Nemoc upoutala na dlouhé měsíce legendárního majora Maisnera na lůžko, a později se musel dokonce znovu učit chodit.

Aby toho nebylo má lo, tak po zákrocích a anesteziích se navíc značně zhoršil i hercův sluch, který býval špatný už dříve. Herectví musí pověsit na hřebík Potměšilovi se to údajně těžko přiznává, ale je doslova závislý na své ženě.

Řadu věci už prý po operaci nedokáže a nebýt manželky, byl by opravdu ztracený. Za těchto okolností je údajně více než nepravděpodobné, že by se Potměšil ještě někdy vrátil před kameru..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden