Hokejisté Pittsburghu se budou muset delší dobu obejít bez Malkina, zranil se i Bjugstad

Hokejisté Pittsburgu se budou muset v úvodu sezony NHL obejít delší dobu bez kanonýra Jevgenije Malkina. Ruský útočník odstoupil kvůli zranění v dolní polovině těla ze sobotního zápasu s Columbusem a podle trenéra Mika Sullivana ho čeká dlouhá pauza. Více jeho zranění neupřesnil, vyloučil ale, že by pro Malkina znamenalo konec sezony.

Tento článek je více než rok starý.

Pittsburgh Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jevgenij Malkin zařídil hattrickem postup přes Columbus

Hokejista Pittsburghu Jevgenij Malkin | Zdroj: Reuters

V duelu s Columbusem přišel Pittsburgh i o dalšího útočníka Nicka Bjugstada, jeho návrat do týmu ale bude podle Sullivana rychlejší než v případě Malkina.

Útočník Chlapík se v NHL moc neohřál, Ottawa ho poslala na farmu do Belleville

Číst článek

„Naštěstí máme v týmu pár hráčů, kteří mohou nastoupit na pozici centra a podají tam dobrý výkon, i když jsou zvyklí hrát jinde,“ uvedl Sullivan.

Někdejší držitel Hart Trophy pro nejužitečnějšího hráče ligy Malkin dal v úvodních dvou zápasech nové sezony jeden gól. V uplynulém ročníku nastřílel třiatřicetiletý útočník 21 branek a do kanadského bodování si připsal celkem 72 bodů. O šest let mladší Bjugstad v aktuální sezoně neskóroval.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme